Članek
Ladislav Troha - delujoč video
Objavljeno Jun 06, 2014

Zanimivo, kakšno demokracijo živimo, da se posnetki iz oddaje tako hitro brišejo po spletu? To je zaskrbljujoče. Si predstavljate da bi na zahodu takole vse brisali. Na koga bi potem pri nas kazali s prstom?

https://www.youtube.com/watch?v=PcPhw8Heh60

http://www.dailymotion.com/video/x1yr80o_ladislav-troha-izgubi-zivce-v-tv-oddaji-v-zivo-mu-daste-prav_news?start=2

Velika žalost!

Zelo dobro napisano in povedano!

Z Ladislav Troha sem, ko je zapustil prostor nekaj minut pozneje ga poklical na mobi in z njim govoril in ga probal glede njegovega emucionalnega incidenta ko je nato napovedal gladovno stavko odvrniti, da časovno še malo odloži, predvsem zaradi volitev. In mi G. Troha striktno odvrne in odgovori dobesedno; "kar jaz rečem to tudi storim" nato ni bilo iz moje strani kaj še v to smir dodati. Pravi Heroj-Slovenec, ki stoji za slovenskim ljudstvom ima pravico tudi v tako kritičnem času, kot je Slovenija danes tudi explodirati. Če bi bilo več takšnih Herojev, kot je G. Troha kar jih pa na žalost ni, ker so v večina strahopetne riti, se bo Takšna ničvredna Politika z Slovenskim ljudstvo lahko še kar naprej poigravala in ga vodila za nos kakor koli bo hotela. Slovenska Politika in Slovensko sodstvo sta dva Vamirja, ki pijeta 80%-tnem nepriviligiranem Slovenskemu ljudstvu že desetletja kri. Ali se Bodo slovenske riti upogumili ali pa se o samostojni Sloveniji nebo dalo še dolgo govoriti. Zakaj samo čakate? ZAKAJ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kaj pa če bi enkrat za spremembo nekaj stricev iz ozadja, ki se javno nikoli ne razburijo (privatno pa ja, pa še kako!), pač pa mešajo drek v korist svojih bančnih računiv v tujini, enkrat za vselej zapustilo Slovenijo? Take nekateri že zelo zelo težko gledamo v svoji sredini! Ker omenjeni iz ozadja (varno skriti skrivači, katerim se seveda ne da nič dokazat in jih nažalost za to njihovo podtalno delovanje tudi ne obsodit) usodno vplivajo na dogajanje v Sloveniji.

V tem, čemu se v javnih medijih ne dotikamo teme o uničenih osemdeset odstotkih arhivskega gradiva iz komunističnega obdobja, Trohi sigurno dam prav. Sicer se pa z njim in njemu podobnimi ne obremenjujem preveč. Škoda je, da kar z rokami zgradijo, z ritjo poderejo. O javni RTV pa itak nima smisla izgubljati besed, ta avgijev hlev bi bilo treba že zdavnaj počistiti, z njihovimi akterji vred.