Članek
Sramota! V Gazi se izvaja genocid, ubijajo otroke, slovenska oblast je pa tiho!
Objavljeno Jul 26, 2014

Tako je leta 2009 mladi forum SD pozival k odpoklicu slovenskega veleposlanika v Izraelu, ko je bil predsednik države Danilo Türk. Danes, ko je predsednik države Borut Pahor, ki je iz njihovih vrst so pa - TIHO! 

Ljubljana, 17. 01. 2009 -  Mladi forum SD je v sporočilu za javnost obsodil izraelsko agresijo na območju Gaze, hkrati pa tudi neutemeljene raketne napade palestinskega gibanja Hamas na nedolžno civilno prebivalstvo. Predsednika republike Danila Türka zato pozivajo, naj nemudoma odpokliče slovenskega veleposlanika v Izraelu Borisa Soviča.

Vojna v Gazi pa izgleda takole: 883 mrtvih Palestincev, od tega skoraj samo civilisti, na drugi strani 40 mrtvih Izraelcev, od tega 37 vojakov! 

In še, tik pred kratkotrajnim premirjem so izraelski tanki porušili neko hišo v vasi Huza, ubili 20 ljudi iste družine, od tega 11 otrok!

Morilci! In kje je slovenska politika, ki je sicer vedno tako glasno na ameriški strani? Samo spomnite se Ukrajine. Tukaj se izvaja genocid nad narodom, naša oblast je pa tiho. 

res žalostno je to kar se dogaja in očitno so tisti, ki imajo moč na počitnicah tudi s srcem....

Dajana, hvala :)

A lahko napišeš Gaza v naslovu z veliko? Prosim, no!