Članek
V Madžarskem parlamentu so evropske zastave, simbol novodobnega kolonializma, vrgli skozi okno
Objavljeno Feb 15, 2014

Parlamentarni zastopniki stranke madžarske stranke Jobibik Tamás Gaudi-Nagy in Balázs Lenhardt sta umaknila dve zastavi evropske unije iz parlamenta in jih vrgla skozi okno na dvorišče parlamenta. 

Povod za to dejanje je bil zakon vlade o pridobitvi lastništva kmetijskih zemljišč na Madžarskem s strani tujcev. Stranka Jobbik je ta zakon razglasila za veleizdajstvo. 

Po tem dejanju je poslanec Jobbika Tamás Gaudi-Nagy dejal, da bo po 01. maju, ko bo zakon stopil v veljavo, Madžarska postala žrtev evropskih in ameriških predatorjev, bankirjev, "investitorjev", kot se je izrazil, narkomanov denarja.

Vsa pravna sredstva, da bi se to zaustavilo so izčrpana, zato bodo morali Madžari najti nov način in oblike odpora, da bi preprečili popolno konolizacijo svoje države oz. njihovih svetovno znanih kmetijskih zemljišč, ki bodo postala plen za evropske in ameriške kolonizatorje.

Še to. na Madžarskem ni zakonske podlage, s katero bi bilo kakorkoli urejeno, da evropske zastave morajo viseti v hramu demokracije. Kako je pa pri nas? A evropske zastave stojijo v slovenskem parlamentu legalno?

Dragi sodržavljani. Verjemite, da krediti, ki jih jemlje Čufer niso zastonj. Tudi pri nas imamo nekaj zanimive infrastrukture, ki jo bomo morali ponuditi tistim, ki nam posojajo denar. Npr. vodo, morebiti kar celo (marsikaj v njej) državo. Slovenija je zelo lepa, še sanja se Vam ne, na kako lepem košćku planeta živite, dragi Slovenci.