Članek
Alenka Bratušek: smo v bistveno boljšem položaju kot pred enim letom.... kdo dela iz koga bedaka?
Objavljeno Feb 16, 2014

'Prepričana sem, da je Slovenija danes v bistveno boljšem položaju kot pred enim letom. Danes se ne pogovarjamo več o tem, ali smo svoje probleme sposobni rešiti sami ali nam bo moral kdo pokazati oziroma celo ukazati. To je prva stvar, ki kaže na to, da je stanje boljše,' je za Televizijo Slovenija zatrdila premierka Alenka Bratušek. 

Draga premierka, Vi nimate nobenega stika z realnostjo. Ne črpate evropskih sredstev, zadolžujete nas pa globoko v rdeče polje.

Ne obvladujete izplačil na slabi banki in ne obvladujete niti naravne katastrofe, ki nas je doletela. Na eni strani razmetavate milijone za nagrade "strokovnjakov", drugje reševalci niso dobili niti za malico. 

Novi ministrski kandidati so preverjeno slab kader, vlada Vam poka po vseh šivih, polovica državljanov se sooča z resno revščino. 

Nehajte nas delati za neumne, ker s takšnimi izjavami izgleda, kot da ste vi na vladi neumni. Pa niste neumni, vse kaj drugega se mora dogajati. 

Začnite delati za državljane republike Slovenije ali odidite. 

Odmev iz slovenskega političnega vesolja... http://www.publishwall.si/marko.jezernik/post/89069/smo-med-petimi-najboljšimi-državami-ne-kregaj-se-z-idioti

Se strinjam z njo. "Večkrat se vprašajte, do kod popuščati!" Popuščamo, dovoljujemo, spodbujamo... Svobodni sužnji, ki preprosto potrebujejo gospodarja, bič in udarce. Gospodar je vlada, so šefi. Bič so zakoni, regulative, vsakdanje delo.. Udarci so mesečne položnice, plače.. Dokler bodo ljudje delali in podarjali dneve in mesece svojega življenja, milijarde celic vlagali v propast, zaradi stresa, živcev...tak sistem bo še krepko deloval.