Članek
Nova ministrica za zdravje bi dvignila davke - nič pa o možnostih alternativnega zdravljenja
Objavljeno Feb 18, 2014

Res je. Dvignila bi trošarino na sladke pijače in mastno hrano. A nas bodo te trošarine rešile? Bomo zaradi tega bolj zdravi? Bo zdravstvena blagajna zato kaj bolj polna? 

Odgovor je NE! .... in na žalost še enkrat NE. 

Gospa Trop Skaza. Veste kaj bo rešilo zdravstveno blagajno? Ko bomo pacienti z napotnico osebnega zdravnika lahko  odšli kamorkoli, tudi k alternativni medicini. Ko bomo lahko THC konopljino olje kupili v lekarni za nekaj eurov. 

Veliko ljudi po Sloveniji namreč uspešno zdravi rakava obolenja s THC oljem. Uspešno zdravi!

Veliko Slovencev hodi na bioterapije k znanim terapevtom po Sloveniji! Zopet zelo uspešno. 

Ko pri alternativnem zdravljenju kakšen pacient umre, skoči uradna medicina v zrak, v bolnicah pa umirajo mladi ljudje, uničeni, skurjeni od kemoterapij in obsevanj, pa se o tem sploh ne govori. 

In povrhu vsega, vse te alternativne zdravstvene storitve so neprimerno cenejše, kot npr. zdravila za kemoterapijo. 

Mogoče bi pa kriza lahko bila iztočnica, da se tisti, ki tako želijo, lahko zdravijo tako, kot čutijo in vedo ... in ne tako, kot nam zapoveduje uradna medicina. 

http://www.rtvslo.si/slovenija/v-zivo-alenka-trop-skaza-bi-uvedla-trosarine-na-sladke-pijace-in-mastno-prehrano/330145

Ne se hecat z alternativo. Od "uradne" medicine živi četrtina gospodarstva (zahodnega seveda). Veliko bi tale Alenka 2 naredila, če bi razbila medicinske lobije, a tega sigurno ne bo delala, saj sama izhaja iz tega okolja. Kvečjemu bi pričakoval obratno. Za trošarino sem sicer za, a le, če se ve, kako se bo potrošil ta na ta način zbran denar.