Članek
Nova KPK ekipa je delo Melite Župevc
Objavljeno Mar 08, 2014

Po poročanju Požareport je Boris Štefanec, novi predsednik KPK komisije dan pred imenovanjem zapustil stranko Pozitivna Slovenija.

Komisija je izbor predsednice Melite Župevc. 

A je lahko še slabše? Ostalo preberitev linku. 

Dober je izbrala, ni kaj...

M

in potem se ene ženske bunijo, kako so zapostavljene..me pa zanima, če otročiček pogreša mamico in očka.?.Oba polno zaposlena .Pa takih primerov ni malo. Glede izbora pa,,,Bog pomagaj, tako mamo...a si zaslužmo boljše? Volitve, takrat se večina pokaka, ali pa godrnja, predvsem tisti, ki ne gredo volit. Seveda, primerjave med protesti lani pozimi in letošnji požled ni za primerjat...samo mislim, da nas je Bog štrafal, ON že ve zakaj !

M

si pa PS kar dobro žaga vejo na kateri sedi . Še bolj zanimivo je, da so glasovali proti odkritju lopovščin v bankah, dva dni prej pa govorili, kako bi bilo to dobro. Kdo jih je v 48 urah tako uspel prepričati. Sama komisija KPK, ki jo izbirajo le tisti pri koritu ni vredna piškavega oreha.

Ajoj, pa je lahko še kdaj kaka dobra novica? Pa saj mogoče pa ni tako slab, sam do sedaj se ni imel možnost dokazati (važn je da je naš press)