martinov mejl

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

3 Nasveti za izdelavo spletnih strani
Izdelava spletne strani naj temelji na funkcionalnosti, ne dizajnu
Z izdelavo spletne strani se stroški šele začnejo
Koliko stane izdelava spletne strani
SEO optimizacija - Kako poteka
Kaj je SEO
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

SEO optimizacija - Kako poteka

martinov mejl
06.06.2019 10:45 (Jun 06, 2019)

SEO optimizacija temelji na analizi spletne strani. S pomočjo analiz lahko prepoznamo najprej ključne besede, ki so najbolj donosne in bodo prinašale konverzije. Drugi del analitičnega SEO procesa je tehnična analiza strani. To pomeni analiza hitrosti, dostopnosti, najboljše prakse in SEO vidike. Tretje področje SEO analize je Off site. To v glavnem zajema analizo strani, kjer se lahko umesti povratne povezave. 

Več o SEO optimizaciji

Kaj je SEO

martinov mejl
04.06.2019 14:35 (Jun 04, 2019)

SEO ali optimizacija spletnih strani (od 610 € na mesec) za iskalnike je proces, katerega cilj je višja uvrstitev spletne strani v iskalnikih. S pomočjo SEO optimizacije podjetja in posamezniki dosegajo višje uvrstitve v Google iskalniku in drugih iskalnikih. Višje uvrstitve pa pomenijo več klikov, več obiskovalcev in s tem tudi več zaslužka. 

Za koga je SEO primeren

SEO je primeren za vsakogar. Ne glede na to, s čim se podjetje ali posameznik ukvarja, ali na kakšen način monetizira svojo spletno stran, s pomočjo SEO optimizacije lahko pridobi več. Tudi če gre za NPO-je ali pa informativne portale, lahko s SEO tehniklami dosežejo več bralcev, več podpornikov, ali le informirajo več uporabnikov o določeni temi. 

Kako poteka SEO

SEO optimizacija se začne izvajati na podlagi stsatističnih oz analitičnih podatkov. Zanima nas vse, kar iskalniki upoštevajo pri razvščanju spletnih strani. TO je hitrost strani, berljivost, zanesljivost, kakovost in količina vsebine, revantnost glede na ključno

Izdelava spletne strani naj temelji na funkcionalnosti, ne dizajnu

martinov mejl
04.06.2019 14:17 (Jun 04, 2019)

Izdelava spletnih strani lahko prinese več škode kot koristi. Ne govorim o možnosti, ampak o scenariju, ki se dejansko in pogosto dogaja.

Pogost primer je, da podjetje, ki bolj z levo roko jemlje digitalni marketing, želi iz določenega razloga zamenjati zastarelo spletno stran. V splet sicer nekaj investirajo, morda v Google oglaševanje vlagajo kakih 100 € mesečno, sponzorirajo kakšno objavo na Facebooku in v zadnjem času uporabljajo tudi instagram.

Stran, ki jo imajo je ponavadi vizualno zastarela in funkcionalno ne ravno brezhibna, kupci pa se nekoliko pritožujejo.

Čeprav podjetje preko spletne strani nekaj povpraševanj mesečno, se v njem niti ne zavedajo, od kje prihajajo. Ponavadi si predstavljajo, da je iz Google, kamor pač nekaj vlagajo ali pa iz Facebooka, saj redno dobivajo všečke… Dejansko pa stare strani pomenijo staro domeno, ki pa je kljub nedejavnosti lahko dobro uvrščena na Google za določene izraze. Ravno te uvrstitve so ponavadi vir povpraševanj.

Pri izdelavi nove splet

Z izdelavo spletne strani se stroški šele začnejo

martinov mejl
04.06.2019 14:15 (Jun 04, 2019)

Izdelava spletnih strani je storitev, ki podjetjem omogoča vstop na digitalni trg. S pomočjo spletne strani lahko dosežejo kupce, še preden se ti odločijo obiskovati poslovalnice.

Z izdelavo spletnih strani podjetja tako posegajo s svojo ponudbo in vsebino v proces odločanja potrošnika na drugačen način. V trenutku, ko kupci namreč raziskujejo izdelke, le-te zanimajo drugačne informacije, kot v poslovalnici.

Zato morajo podjetja o spletnih straneh in predstavitvi razmišljati nekoliko drugače kot sicer.

Izdelava spletnih strani je izziv, tako za podjetnike, ki so naročniki v tem primeru, kot tudi za ponudnike izdelave spletnih strani. Po eni strani, pri izdelavi spletnih strani pride do konflikta med željami in možnostmi izvedbe oz. pogoji. Po drugi strani, pa lahko dober ponudnik za izdelavo spletnih strani podjetju skrajša pot do uspeha na spletu.

Dober nasvet in upoštevanje, to je razumevanje tega nasveta, sta bistvena. Zakaj?

Izdelovalci spletnih strani (žal ne vsi) razumejo to, čes

Koliko stane izdelava spletne strani

martinov mejl
04.06.2019 14:14 (Jun 04, 2019)

Na to, koliko stane izdelava spletne strani, vpliva več dejavnikov. Cena izdelave spletne strani je odvisna tudi od tega, za kako zahteven projekt gre, torej kaj vse obsega izdelava spletne strani.

Kakšno spletno stran potrebujete?

Koliko stane izdelava preproste spletne strani

Pri izdelavi spletne strani gre lahko za preprosto “vizitko” oz “one page” spletno stran, kjer so vsi podatki zbrani na domači strani (home page), s pomočjo menija pa se uporabnik pomika po vsebini gor in dol. Za mnoga podjetja je to dovolj iz vidika informacije. Slabost take spletne strani se pokaže, ko pride do optimizacije spletnih strani. Z eno samo stranjo je skoraj nemogoče uvrstiti strani na google iskalniku, za več kot eno ključno besedo. Prednost izdelave preproste “one page” spletne strani je v ceni, saj tako stran lahko dobite že za 150 €.

Koliko stane izdelava spletne strani

Največ podjetij potrebuje izdelavo spletnih strani s cca 5 podstranmi (kontakt, blog, storitve, o nas, …) in domačo stranjo. Ta

3 Nasveti za izdelavo spletnih strani

martinov mejl
17.01.2019 13:52 (Jan 17, 2019)

Vsako podjetje danes potrebuje spletno stran. Pri tem pa mora imeti v mislih, kaj želi s spletno stranjo doseči. Le s tem, ko si podjetniki zastavijo prava vprašanja in poiščejo prave odgovore, lahko dejansko nastane spletna stran, ki "deluje". 

Tule najdete nasvete za izdelavo spletne strani, da bo spletna stran v pomoč pri poslovanju podjetja. 

Visoka cena ni nujno zagotovilo, da bo spletna stran dobra

Obstaja mnogo ponudnikov izdelave spletnih strani. Nekateri izdelujejo spletne strani zelo ugodno, drugi obratno. Visoke cene spletnih strani pa ponudniki utemeljujejo na različne načine. Pogosto s tem, da gre za unikaten dizajn, rešitev "po meri", ...To je v redu, a podjetniki se morajo zavedati, da se z izdelavo spletne strani stroški šele začnejo, saj je pridobivanje obiskovalcev tisto, kar stane. 

Kako boste pridobivali obiskovalce spletne strani

Spletna stran brez obiskovalcev nima efekta. Kako jih boste pridobili? Najpogostejši viri prometa spletne strani so: 

  • organski promet (G

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

optimizacija spletnih strani zahteva, da podjetja in skrbniki spletnih strani poiščejo področja in tematike, kjer lahko pomagajo svojim obiskovalcem. z ustvarjanjem vsebine za uporabnike, ki jo ti iščejo lahko podjetja komunicirajo s strankami v času, ko se odločajo o nakupu, raziskujejo in primerjajo.

Kategorija: Storitve

Cena: 500 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj