Članek
Stave in šport v aprilu 2020
Objavljeno Mar 31, 2020

Dame in gospodje, vsi športni ljubitelji vseh športov nasploh. Definitivno vam v tem obdobju ni lahko toda, so še hujše stvari kot pomanjkanje športnih dogodkov. Zato priporočamo da ostanete doma in s tem tudi pripomorete k temu, da se ta tezava z virusom poleze in preneha. Potem se pa bomo lahko zopet vrnili nazaj na stara pota, ki so bila še kako zanimiva. Veliko športa in z stem tudi športnih stav se je sedaj ukinilo, tudi na športni stavnici 22bet. No, mi pa bomo preverili, kaj vse nas čaka v letu 2020 in naprej.

Zanimivo je dogajanje v Slovenskem nogometu, kjer še vedno odmeva zamenjava Zlatko Zahovica, ki po 13 letih zapušča Maribor. Bomo videli kaj to pomeni za štajersko prestolnico, vsekakor pa tezko pričakujemo kakšne zveneče okrepitve. Še več, samo upamo lahko da se motimo, ko predvidevamo, da bo Maribor sedaj postal senca Olimpije. Čeprva je tudi v Olimpiji marsikaj narobe, pa imajo vsaj boljše finance, kar se kaze ze zadnjih nekaj let. Tudi na 22bet lahko preverite aktualne športno stavne kvote za letošnjo sezono prve nogometne lige.

No pa če se vrnemo nazaj k tematiki. To je dogajanje v slovenskem nogometnem prostoru. Za pomembno novost bo skrbel tudi Pavlin, ki je postal novi direktor reprezentanc. No kaj točno to pomeni, ne vemo, verjetno pa bo lepo zasluzil in malo pametnega naredil. Nekaj kar Pavlin počne ze nekaj let, tukaj govorimo predvsem za njegova leta pri Maribor. Ali je komu sploh kdaj bilo jasno kaj je ves ta čas počel Pavlin? Verjetno ne in to je tudi razlog za naše bolh negativno razmišlanje.

Športne stave torej čakajo na konec pendamije Covic-19, med njimi so tudi prijatelji in stavnice 22bet. Vsi si seveda zelimo čim prejšnje okrevanje športa in celotnega zivljenja na sploh. No to pa je morda za naslednji članek.