Članek
Začenja se nova sezona lige nba
Objavljeno Oct 18, 2022

Nove sezona lige NBA je pred vrati, prav tako pa jo boste lahko igrali na športni stavnici Bet at home, ki kot vedno ponuja visoke kvote in pa stave v živo. Sicer pa se bodo tekme pričele v noči na četrtek ta tedn. Prvi dve tekmi bodo med ekipama Phila in pa Boston in pa Lakers proti Warriorsi. Obetamo si lahko vrhunske tekme, favoriti pa so po mojem mnenju sledeči.  Boston bo doma gostil Philo in čeprav kleti igrajo pred domačimi gledalci je favorit verjetno Phila. Boston ima handicap, saj bodo igrali brez prvega trenerja ekipe. Phila pa bo igrala z zdravim in motiviranim James Hardnom.

Aktualni prvaki lige so Warriorsi in že takoj bodo doma gostili Jezernike. Lakersi so v lanski sezoni povsem razočarali, saj se na koncu celo niso uvrstili v končnico lige NBA. Športne stavnice so v lanski sezoni dale Lakersom status glavnega favorita za osvojitev prstana, sedaj pa vsi vemo kaj se je zgodilo. Lakersi bi sicer letos morali biti malce boljši, je pa seveda tukaj veliko vprašanje ali bo Davis imel sezono brez poškodb in ali lahko james še vedno igra na spodobnem nivoju. Po mojem mennju pa so Warriorsi lani bili z razlogom prvaki lige NBA in tudi letos so glavni, če ne kar glavni favorit za osvojitev prstana.

Kaj pa Luka in njegov Dallas, hja težko je napovedati. Ekipa še vedno nima drugega All-Star igralca, poleg Luke. Izgubili so drugo opcijo v napadu, bodo pa verjetno malce boljši v obrambi. Odvisno bo tudi v kakšni formi bo Luka začel sezono. Precej bolj realno od prstana pa je kakšen MVP rednega dela lige NBA, kjer je Dončič tudi letos favorit.