Članek
Something similar as on our country? Kommt Euch das bekannt vor?
Objavljeno Jun 23, 2016

Hierarhija prave še vedno obstoječa le tako >> Naravno pravo  >> Obče pravo >> Pogodbeno Pravo in ne obratno kar ven iz kleti blodnjaka. Privatno korporacijsko pravo so le samo pravice za stranke katere so podpisale. Pogodbe so neveljavne za vse kateri so njo ni podpisali. (Oprostite - ne obvladam slovenščino. I lived 50 years abroad). Ne mora neka privatno pravna IKEA-Vlada se pršiti ko petelin na gnoju.

Judge/ Sodnik Napolitano se prav lepo razkuri proti U.S. Corp. (minor) ki obvlada u.S.A. Republik (major) le zaradi tega, kaj je večinoma narod blesavi in ne sprevidi, kako se lahko reši situacija brez stavkanja. U.S. Corp (minor) bo vedno obvladana od bankah. In vsaka "državna" služba tudi. Vse so vpisane v D&B poslovni register. Tudi na slovenski zemlji. Glej www.upik.de in se prepričaj sam. Če so po celem svetu vse republike in njihove institute vodene kot podjetja se pravi, da se morajo tudi poslovati kot podjetja, ali ne? Seveda! Nič ni narobe. Sodnik Napolitano je tako obče pravno postavljeni, da ne mora razsoditi globoko ki je bila zavara. Tudi mi smo si sami krivi, da ne spremljamo sporočila kako so mišljene.

No, brez komercialnega načina ne bi nič obstajalo. To je nam jazno. Sicer, če bi država svoj lastni denar izdala, bi recimo za našo slovenijo bilo bolj enostavno. Naši dečki in punce v policiji in po drugih javnih službah morejo spoznati tega, kaj nam kot enostavna rešitev vsem pripada in prepusti vsakemu da služi kar zmore in vsem okoli nas tudi. Da se reši korporativna država iz nasilja obresti, in vsi počemo zopet dihati. Sicer mora prav ostati prav in ne primerljivo. Prava katera tebe ne ščiti dokler meni koristi ne mora biti ne obče in ne naravna prava. Vrnimo se na pravo in si odpremo oči za komercialno knjigovodstvo in bo vse kako si zaželimo. Za vse, za cel svet, za srečo, zadovoljstvo in popoln uspeh in radost. Nihče be bo skrajšani in poniževan v tem kaj stori. Izstopimo ven iz gluposti in nevedenjem. Vsaki, čisto vsaki od presidenta do revnega starčeka bo oskrbljen in srečno zadovoljen. Vsa obilja je v dosegi, če se eden druzgega štitimo. Nehajmo se sovražit. Vse je rešeno, vsa truda do zdaj ni izgubljena.

(Oprostite - ne obvladam slovenščino. I lived 50 years abroad) I love you all, my people with all my heart. Unite and keep your hearts calm and loving. You just need a little more to remember! There is nothing new under the sun. UCC#1-308 without prejudice I AM who I AM.