Članek
Kako priti do zaželjenega cilja v Sloveniji
Objavljeno Aug 30, 2014

  MIR IN STRPNOST


 V naslovnici so poglavitne dve besede MIR IN STRPNOST, ki  je osnova sploh kaj mogoče dosežti. Le tako se lahko pride do zaželjenega cija. To jaz počnem vsaki dan že samo ob mojem preciznem delu serviceranja kompliciranih še mehaničnih pa tudi vseh ostalih mehanizmov ur kot ravno tako v zlatarskem delu.


 Če se bodo ljudje tega pričeli zavedati potem se lahko pričakuje pripravljenost prevzemanja odgovornosti se en druzga vspodbujati si želeti vse dobro sproščati ideje in jih pričeti imbicijozno uresničevati. Kar vse tako majnka danes v Sloveniji.


 Miro Cerar je sicer najavil vsemogoče rešitve in jim dokaj mogoče slediti vse do trenutka, ko je predstavil tudi način rešitev. Vse kaže, da bodo rešitve predvsem z zvišanjem davkov, kar je obratno, kar bi Slovenija potrebovala. Kar bi pa bilo zelo pomembno, da bi se politiki koncentrirali na celotno ljudstvo kako mu najprej vsaj doneklje oblažiti vso napetost življenskega kritičnega stanja.


 Narod je potrebno enostavno izpeljati ven iz psihične krize in mu povedati, da je še vse rešljivo, samo v to je sprva potrebno enostavno pričeti verjeti. Kot kmet, ki rabi skrbeti kako bo letina mu najbolje uspela in tako  prične zemljo pripravljati še pozno v jesen za naslednje leto.

 

 Tako je potrebno v tej krizi sprva spremeniti celotno skeptično misel v pozitivno optimistično in pa predvsem, da bomo en ob drugim v synergiefektu vedno boljši in močnejši. Vstran od vseh negativnih predsodkov.


 V MIRU in STRPNOSTI so dosegljivi vsi zaželjenio cilji, katerimi pa lahko prepišemo tudi duševno bogatstvo, kar momentalno v Sloveniji najbolj majnka.


Lep pozdrav

Franc Jazbinsek