Članek
Vstran od egoizma, da bomo lahko začutili odgovornost!
Objavljeno Sep 16, 2014

Človeški EGOIZEM nosilec kriznih posledic današnjih časov!

Ko si človek postavi svoj ego ob stran prične vedno bolj razmišljati o celoti slovenskega prebivalstva, si pridobi potrebo po odgovornosti, ki zahteva od osebe, da pričneš ukrepati! Vsemu ljudstvu bi lahko bilo že zdavnaj boljše, če bi si uspeli lastni ego postaviti na stran in stopiti z skupnimi potrebami proti zavajanju vseh vrst vlad, ki so nas opeharile, ker delujejo z zelo enostranskem principu, samo, da se samega sebe osigurajo v času , ko jim volilci v svoji razdrobljenosti nemoči podajo priliko.

Potrebno bi bilo pod nujno spremeniti system, skrčiti celotno odvečno število v vodstvu države, ustrezno spremeniti ustavo, ko bo šla resnično v pravo smir, ko bo vsakdo, ki bo izlorabljal svoj položaj takoj brez pardona odpoklican in tudi za posledice odgovarjal, pa najsibo to v politiki kot v vsaki državni službi. Vse vlade dosem so plansko osiromašile slovensko gospodarstvo, kako se še enega dneva dokopati do vseh nepremečnin in kupci so bili že v napreh tudi plansko zagotovljeni.

Zadnja vlada Alenke Bratuša/ek, ker pride ime iz Črne gore in še nekaj ministrov so hoteli pospešiti kako naše kmete in vse ostale z neprimičninam pritisniti v kot onemoglosti in tako še na silo pritiska jim z lecitacijo oduzeti nepremečnine. Predvideni davki so bili načrtovano sredstvo za to vrsto planskega ropanja. Slovenski narod se zelo teško prebuja in v vseh primerih prepozno.

Zato, če bo ostalo vse pri sedanjem systemu se bo slovenskemu narodu še samo slabše pisalo in razmere, katere poznam iz Latajn amerike lahko tudi v Sloveniji postanejo vsakodnevost, ko si človek sam nebo upal več tudi pri belem dnevu na cesto. No pa saj je že kar nekaj stvari prisotnih, ki so podobne Argentiniji, Braziliji in še številčnim drugimi državami. Svet postaja vsebolj nemiren in potrebno bi bilo, da bi se pričeli politiki tega bolj zavedati in sprva oni odstopiti od svojega egoizma in napraviti resnično kaj za v dobro celotnega prebivalstva Slovenije.

Kakorkoli se SDS stranka trudi v pravo smir nakazovati smirnice bo ostalo samo pri temu in neizogibno napovedane zopet nove volitve so že ves čas dokaz do sem, da to niso rešitve krize! V sedanjem systemu sploh ni mogoče za pričakovati rešitev. Slovenija ni Nemčija in se nima systemsko z njo kaj primerjati. Slovenija ima le rešitev v primernem, systemu, ki bi bil blizu Švicarskega systema.

Dimenzijonen, katere Slovenija zmore zahtevajo tudi primeren System in ne to kar vesčas počne, ki z vso razkočnostjo sega vse globlje v negotovost! Sem siguren, da bi Slovenija z pravim systemom, lahko postati vzglednost ne samo v EU državah temveč v svetu. Da bi pa do tega prišli pa je potrebno pričeti drugače razmišljati, kot se to počne vesčas in to prav vsak pri sebi. Naslovnico si bo treba večkrat prebrati, pa pričeti ukrepati! Samo tako je mogoče se zogniti revolucionarnih vshodov, ki so plansko že na poti! Potrudimo se, da pridemo nazaj v slovensko kulturo in dokažimo že enkrat, da smo Slovenci-Slovenci in ne Balkanci!

 Lep pozdrav bralcem
 Franc Jazbinšek