Članek
Kirugična inplantacija zdravih celic
Objavljeno Sep 22, 2014

Rešimo Slovenijo z Turizmom

 

Zelo spoštovani G. Ajster,

 

V celoti vam je jasno kakšna so pravila genetike če je bila sugestija ljudem v času Titovega Udbo režima z miselnostjo “SNAĐI SE”prešla v življnske celice možgan in povzročila vse posledice, katere mora danes negdanja cela jugoslavija nositi. Res je, da je to doskoraj neuzdravljiv Rak z metastazam in vendar sem mišlenja, da mu je potrebno dokazati, da smo močnejši. Močnejši smo pa lahko, če nebomo uklonili tej zakužbi. Zato G. Ajster mislim, da sma v velikih primerih na isti valovni dolžini in da verjamema v altenative  z pridobivanjem pozitivne energije, ki se jo pa da posredovati z sugestijsko telepatijo na maso ljudi ob direktnem pa tudi indirektnem pristopu.

 

Prav imate tudi, ko pravite, da bi bilo potrebno povsem nekaj novega, kar bi pričelo spreminjati situacijo sedanjaga stanja. Glede Nemškega fenomena, da smo tako dobro uspeli in smo še kar naprej uspešni, leži predvsem na kulturi zavedanja, da si je potrebno močno prizadevati, če hočmo ostati v sedanjem demokratičnem systemu. In to je dokaj dobra tukajšna usklajenost; na eni strani pridne roke in bistri razum kako ostati konkurenčni in na drugi starani politična okvirna pripravljenost gospodarstvo močno podpirati z vso usklajeno zakonodajo. Tukaj špekulacije nimajo in tudi nemorejo dobiti nikakeršne prilike porušiti poštenost dela z tajkunskim načrtovanjem. Zato je Nemčija zrastla iz celotne porušenosti na novo in to za vzgled celemu svetu.

 

Slovenija si res nemore jemati vzgled po nekih razvitih državah je pa lahko fenomen na povsem svoji način o katerem že jaz ves čas sugestiram. „Slovenija Glazbe petja in veselja“ ki bi bila edina na svetu kamor bi še kako radi prihajali turisti celega sveta. Seveda tudi za takšen fenomen so potrebna systemska določila in pa okvirna pripravljenost to močno iz strain države podpreti. Da jaz vidim malo dalje kot to počnejo naši politiki v Slovenuiji vidim tudi prihodnost povezano z mojo vizijo, ki bo enega dneva v prid vsem slovenskem narodu. Slovenija nima nikakeršne chanse se še dolgo kot industrija uveljavljati, ker vedno hitreje izpada iz konkurenčnosti. Mi imamo tukaj v Nemčiji vsako leto bilančni pogled v barometer gospodarskih strategij in vidim kaj temu sledi za slovensko industrijo, ki je za naše razmere postala predraga in se tako naša nemška podjetja usmirjajo v cenejše države.

 

Ta trend se neda več zaustaviti. Preostala Slovenska proizvodna podjetji se bodo primorana prestaviti v cenejše prostore kot je Bulgarija, Albanija pa že v bližnji prihodnosti tudi Azija. Za pogotova slovenska podjetja že to danes deluje, kako si že zagotoviti preživetje. Birokracija, ki je bila že vedno za 3X-no stopnjo previsoka bo dobila resnične probleme z brezposelnostjo, ker se niso poprijeli pravih poklicov. Veliko sem razmišljal o specifiki slovenskega prostora in predvsem nadarjenosti slovenskega ljudstva. In ker sem kar nekaj sveta si po dolgo in široko ogledal in vedno z pozornostjo spremljal njihov razvoj turizma sem si vedno bolj utrjeval mojo vizijo za Slovenijo, kako bi ji bilo mogoče v turizmu dobro preživeti.

 

Imamo večji del zapuščene zemlje, ki jo je mogoče nazaj kultivirati, imamo exilentno kulinariko, dobro kaplico vseh vrst vin in visoko kakovostno pivo in tudi kar nekaj znamenitosti, kot tudi zdravilna zdravilišča, ki se jih bi dalo še več napraviti. Kmečki turizem, ko še po večina spi in še bi lahko našteval. Da imamo pa glazbenike z katerimi se po večina Austrijci, Švicarji, pa tudi že močno Nemčija pralajo in svoj turizem širijo skozi slovenske Ansamble je pa že sramota za slovensko ministerstvo za Turizem, da ni prepoznal kakšen potencijal bi lahko bili Ansambli za sam slovenski Turizem doma. Zato peliram vedno v ta namen za spremembo systema in delno tudi ustave. Kajti le tako, če bomo skromni v samemu vodenju države bomo v korist razvoju države. Nosilec bremena pa nesme biti samo mali nepomemben delavec, kot ga še vedno birokrtska hirarhija rada podrejuje.

 

Breme se mora na socijalnih mertilih pravično porazdeliti in pluniti v roke in pričeti si graditi povsem nove temelje slovenskega gospodarstva, ki bo planirano v generacije v naprej in se pričelo nato podobno izvajati, kot to počnemo mi v Nemčiji in tudi drugih vzglednih naprednih državah, kot Familien betrieb! Ko ste omenili G. Ajster, da bi bilo potrebno kirurško zamenjati povsem nove celice, s čemer se popolnoma strinjam in jih imam po mojem predlogu takole uvrščene; Povzeti bi bilo dobro za Slovenijo Švicarski system in pridobitev nazaj Wiener kultur, z nemško pridnostjo in njihovo zvestobo do dela, katera bo prišla z vedno več turisti pogotovo nazaj. V naslednjih dveh generacijah se lahko Slovenija prerodi z transplantacijam novih pozitivno delujočih celic v Paradis sveta.

 

Lep pozdrav

Franc Jazbinše