Članek
Slovenske ljudske incijative čas je napočil, da stopite tesno skupaj
Objavljeno Oct 12, 2014

Slovenija Svobodni incijativam!

Hvala za potrjevanje glede mojega osebnega razmišljanja kateremu namenjam vedno več časa, kako najti formulo za rešitev slovenske krize. Črni oblak kateri se je razpel preko celotnega prostora Slovenije je vse nižji in nižji. Vedno mi stoji pred očmi resnično utrpelo slovensko ljudstvo, katero se zapira v sebe in ni več v stanju še kaj pravega odločnega storiti. Ko gledam demonstracije se vedno vprašam, kako, da je tako malo zavednih slovenk in slovencev, ko se gre za celotni slovenski narod. Da ves čas do sem ni bilo mogoče ustaviti vso nastalo gospodarsko krizo, ki je sestavni del organiziranega kriminala z ustavnim pravom, leži ne samo na politikih, ker teh interesov spoh nimajo, temveč na naivnostio volilcev.

Da bi bilo v bodoče mogoče sploh se rešiti vse nepravilnosti, katera je prav ta v system plansko unešena, bi bilo potrebno menjati ustavo in znjo system, kar že vedno povdarjam v mojih komentarjih. Opazim, da se je pričela tudi ta misel širiti med pobudnike, da bo potrebno sprmeniti system in upam, da vam bo vsem skupaj v kolikor se boste uspeli združiti in to, ne levo, ne desno, temveč centralno tako bi z lahka uspeli! Samo skupaj z skupno koncentracijo po spremembnih potrebah lahko kaj spremenite. Pričnete pa sprva vsak pri sebi osebno in to striktno z korekturami; kako odpravljati svoj odvečni ego, sebiočnost in pa predvsem samo precenjevanje.

Kajti le tako boste začutili skupno željo po nečem, kar ste slovenske/ki državljani že imeli, ko ste si nekoč nazaj in nato vedno majn priskočili kot sosedje in kot prijatelji in kot sorodniki en drugemu v pomoč, če je bilo to potrebno kot naprimer pri gradnji familjarnih hiš in da ne izpustim najpoglavitneje kot kmetje, kateri so skrbeli, da se je v sloveniji predelalo pred par desetletji nazaj še preko 60 % domače hrane, kar se danes uvaža genetiš predelana hrana in stem še dodatno osiromašuje življensko kvaliteto slovenskeha naroda. Vse je dosegljivo, če se hoče potrebno je pa biti vstrajen.

Ko sem jaz pre 24.timi leti razmišljal kako pristopiti mojemu narodu v pomoč sem si napravil sprva strategiški plan in nato napravil publik in ko sem dobil občutek, da nisem padel na gluha ušesa sem pričel plansko strategiško in delal trdno tri leta. Napravil ogromno kilometražo z pogostimi srečanji z poslovneži v Sloveniji kot tukaj in ravno tako in na vladnem nivoju gojil dobre kontakte obeh dežel Slovenije kot Baden-Württemberg. Takrat se je še Slovenija zamenjala za slavonijo in v njej je bila vojska in potrebno je bilio vedno znova dokazovati da Slovenija ni Slavonija in še in še nevšečnosti, ki so morale biti opravljene predno je prišlo do momenta kako lahko sloveniji popmagam na gospodarski ravni.

Uspel sem da je prišlo do borznih srečanj med našimi Baden-Württembver-škimi in slovenskimi podjetji. Vrstila so se skupionska borzna sreöanja v Sloveniji kot tudi tukaj pri nam kar nekaj let. Veddno bolj se je pa dalo opaziti, da se Slovenija močno distancira našega kapitala glede odkupa podjetij katera so se pozneje dozkazala kot propadla. Kaj hočem stem povedati Politično vodstvo je bilo na strani elite kot celotna zakonodaja s čemer so Slovenijo dodobra gospodarskoiz leta v leto vedno hitreje uničevali. Naša podjetja so pričela slovenski prostor zapuščati, kar še temu ni konec, in tudi jaz sem leta 2005 izstopil od mojega angažmana kot predsednik sovenskih poslovneäev v deželi Baden-Württembergu in ravno tako zamrznil delovanje mojega podjetje Jazbinšek Consultijg West-Ost-Wirtschaft Exsport & Import.

Če ste pripravleni resnično se žrtvovati, kot sem to tudi jaz nekoč storil in verjel v svojo vizijo kar je osnova zakaj se splača vstrajati, potem vam je cilj zasiguran, da ga boste dosegli. Leži osebno na vami kot vedno omenjam ne na politikih, ki so samo še posamezni kateri bi bili pripravljeni kaj sprmeniti saj večini jih ni ta ineres, da bi se moralo v Sloveniji gravirend kaj spremeniti. Želim vam vsemi Slovenija Svobodni in Vstajnikom in vsemi ostalimi kakorkoli se že organizacije imenujejo, da se angažirate za skupni interes, ki bo temeljil na ljubezni do domovine saj ta je edina, ko vas je že vedno združevala in naj vas združi še za osvoboditev kako si boste vašo bodočnost sami lepše, predvsem pa pošteneje, vodili v čas vaših otrok, vnjukov in morda že tudi pravnjukov.Veliko poguma vsestranske vstrajnosti in močno močne ljubezni do svoje domovine vam vsemi slovenkam in slovencim in vsemi slovskimi doseljenskimi državlani želi!

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga
Franc Jazbinšek