Članek
Lopovščina se v takšnem systemu nemore končati
Objavljeno Oct 24, 2014

Striktno načrtovanje tajkunskega  systema koncem 80-tih let !

 

Za vse to se je vedelo že pred razpadom Jugoslavije, ker je bilo nepotrebno da se je razpadla pa nam ni hotel takrat nobeden verjeti. Vsi ste bili navdušeni za samostojno slovenijo, ki bi jo lahko tudi na drugi način doživeli. Z kučanovim potegavščinam ste nasedli plebiscitu za katerega dobite sedaj vedno znova grenka presenečenja. in še ob vseh komentarjih, ki jih podajam kako kriminalno je danes vse skupaj nastavljeno, kako vas vse državljane opljačkati in nato prodati tajkunom.

In vi še kar naprej podpirate strankarko vsovrstno zavajanje. Slovenija je enostavno premala, da bi se šla strankarstvo in zato tone in tone v vedno večje težave. Vedno znova podajam vizijo vodenja, ki bi bila primerna za slovenijo a se vse ignorira. Čas se bliža vse hitreje, ko bo Vlada sprožila za vašo napetost nezadovoljstva potrebni Detonator, ki bo vse skupaj explodiralo. Prišlo bo še do osebnega obračunavanja.

Kriminalna elita se vam bo umaknila na sončno stran sveta in se pustila amizirati na račun vas delobnega slovenskega ljudstva ob ukradenih miljardah, ki vam  bodo v bodoče prihajale kot investicije ponovno v slovenijo, kot se je to že enkrat 90-tega leat zgodilo in se bodo požvižgala na vas naivni slovenski Narod, če boste še kar naprej slepo in gluho sledili systemu, ki vas vedno bolj osiromašuje. Potreben je temeljiti preobrat v systemu.