Članek
Matere izvirki energije poguma za preživetje!
Objavljeno Nov 09, 2014

 

Vse ob svojemu času, da se kaj ne zamudi!

 

Da imam vrsto izkušenj življenske univertze, vem natančno kaj pomeni, če kaj zamudiš in v večina primerih si stem napraviti nepopravljivo škodo. Slovenija je v značaju kulturnega razvoja veliko zamudila in posledice so danes gravirende, nepopravljive. Ko omenjate, Da potrebuje vsaka stvar svoj čas in da mora biti čas zato zrel, je po večina že vse prepozno. Lepo je, da ste potrdili moje razmišljanje kako lahko ženske vplivate na svoje može in to bio bilo že vse kar je bilo v moji animaciji na vas ženske naslovljeno. Upam v vašo žensko sposobnost, katera bo pričela spoznavati, da lahko moškost ostane kljub vsemu, tudi, če bodo poglavitne smirnice prihajale iz  ženskega spola, kateremu se pripisuje dokaj objektivnejši pogled na vsako stanje v katerega se ljudje z svojo spregledanostjo in zavajanostjo pustijo akapultirati.

 

Moški bodo pa postali šele takrat pravi moški, ko bodo moški dosegli pogum odločnosti, kateri je pri ženskiah zagotovo pa pri materah nekaj povsem vsakodnevnega. Ženske se neizogibajo svoje odgovornosti, katere čutijo vsakič naj si bo to kot mater svojih otrok, kot tudi na delovnem mestu in imajo še dodatno en prijazen način, kako priti z svojim psihološkim ocenjevanjem glede na situacijo tudi do svojega cilja. Vse to majnka v večina primerih moškim, ki se radi distancirajo odgovornosti, že kot familjarna oseba, kot oče v številčnih primerih, kot so visoke številje ločitv zakoncev. Očetje pustijo matere z otroci same, brez, da bi se brigali za otroke. Seveda so tudi izjeme, ki vse napravijo, da bi otroci čim majn utrpeli zakonsko ločitev. V številčnih primerih se radi moški prsijo brez, da bi imeli kaj za pokazati.

 

Močno so podvrženi špekulacijam in zelo skompleksirano gledajo na merilo z svojimi sovrstniki in tako tudi z lahkočo zaidejo v kriva dejanja, z vsemi mogočimi plagijati, kako bi jim hohštaplarija z vso napihnjenost večji del prazne glave obdržala pokončno hrbtenico. In z takšnimi moškimi, ki niso nikakeršni se Državo sigurno neda uspešno voditi. Zato peliram na vas ženske pričnite vaše može z vso vašo veščino usmirjati v vašo dokaj močno objektivno gledanje na stanje v katerem se nahajate, da jim bo sploh mogoče dojeti kaj pomeni pogum, ki ga imate pa ženske že od vedno. Matere z svojiomi otroki nosite neprestano odgovornost do njih, kar se očetom nikakor nemorev celoti  prištevati.

 

Da ni v politiki večji % žensk leži na napačnih merilnih lestvicah, kdo je od obeh spolov bolj sposoben. Domeniranja večina moških v politiki, so si sami izsilili z mišicam in komolci nikakor pa z preudarnostjo na sytuacijo v katero sami rinejo in jo iz dneva v dan in iz leta v leto samo še poslabšujejo. Finance v familiji, kje vse dobro deljuje so po navadi v ženskih rokah in one vedo, da ima mesenc 30-31-dni. Moški, ki si svojega denarja resnično v politikio nezaslužijo, tudi neznajo z njim varčevati. Zadolževanja so za njih nekaj povsem normalnega, saj misel o vračanju dolgov jih ne obremenjuje.

 

 Rezultati njihovih neuspehov so danes dokaj transparentni. Prepričan sem, da bi lahko bilo marsikaj drugače, če bi uspelo materam svoje otroke ob odraščanju usmirjati v soodgovornost, za čas dozorevanja v moškega, ki nebo imel željo obtičati v mama hotelu, temveč se uresničeval v svojem individumu v odgovorno osenbnost, do samega sebe, kot ravno tako do družbe, v kateri bo postal del nosilca odgovornosti. Vse kar je potremno v kulturi življenja, je   odgovornost do družbe in do samega sebe z veliko pogunma. Matere vaših otrok, dajte svojim otrokom zadosti poguma, ki ga bodo potrebovali na svoji življenski poti!

 

Lepi pozdrav iz Baden-Württemberga

Franc Jazbinšek