Članek
Slovenija brez POLITIKOV temveč VODITELJI
Objavljeno Nov 10, 2014

 

Slovenija z 12-timi pokrajinami in  12-timi voditelji!

 

Slovenija nepotrebuje politike temveč voditelje, ki bodo sami poprijeli za delo! Da bo temu tako pokaže vedno bolj narava kako bomo en drugemu potrebni, da nam bo sploh mogoče še preživeti v času neprijetnega obdobja, ki nas še čakajo. Elementarne nezgode bodo vse pogosteje in vedno hujše, ki bodo mobilizirale celotni slovenski Narod, da se bo lahko reševal iz vsakodnevnih težav. Pa se vedno znova vprašam, kako je to mogoče, da ste se pustili ljudstvo tako daleč zavesti in z vso nesmiselnostjo strankarstva usmirjate vodo na mlin kriminalcev, lopovov, koruptivnim osebjem, ki so si z svojim jugo-pravom zagotovili še zakonodajo, s katero je bilo mogoče slovensko ljudstvo povsem na ligitimen način vsa desetletja molziti in temu, še zdaleč ni videti konca.

 

System, ki si ga je zahrbtnost izven strankarstva ustvarila, deljuje natančno, kot v loži prostih zidarjev. Ljudstbo bo nategnjeno vedno, kakorkoli bo probalo kaj pri sebi spremeniti. Vedno bo dobilo utihotapljence, ko bodo dobili podporo vstopiti v ospredje in stem speljati interese ljudstva na svojo pot z pranjem možgan. To so počeli v minulem  času 70-tih let in bodo peljali še tako dolgo dolker se ljudstvo resnično nebo prebudilo. Vedno sem bil prerokoval v časovna obdobja, in imel vedno prav, kam pelje vsa politika, ki že ime samo tako nezaupno-negativno zveni, da ji ni mogoče še sploh kaj zaupati in ljudje ji še vedno nasedejo.

 

Zato nebo čudno, da bo enega dneva prišlo do medsebojnega spopadanja in obračunavanja. Ničkolikokrat sem se vprašal, zakaj so ljudje tako najivni, da ne opazijo kaj vse počne vlada z njimi? Čemu se pustijo še kar naprej zavajati in v nemogoče izkoriščati in še vedno gledati okoli sebe številčne parazite, ki jih je okoli 20%-tov. Če bi Slovenija nastopila z pravim systemom brez politikov in se pustila voditi od državljanov, ki so predvsem etično  socijalnimi načeli naklonjeni in strokovno usposobljeni, za voditi to čudovito deželo Slovenijo, bi Slovenija imela najmajn povprečen standart Švice pa še več. Slovenskih upredeljenih 12 pokrajin je dokaj v stanju se same voditi in v interesu skupnih pogledov podati Sloveniji vzgledno krono z katero se bi lahko Slovenija ponašala ne samo v Europi temveč v celemu svetu!

 

Večkrat peliram na slovensi ženski spol, kateremu je vredno prištevati veliko pozornost! Saj ravno ženske so tiste predvsem pa matere, ki resnično točno vedo kaj pomeni odgovornost, čemer se možkim še zdaleč nemore pripisovati. Če bi se vse ženske tega zavedale in tem primerno svojimi parterji z navidezno možkostjo podkurile pod noge bi pa ti pajaci morda le prišli do spoznanja, da jim že dolgo časa teče voda v grlo in se zdramili in pristopili gibamnju, katero se bori za pridobitev njimi oduzetih pravic. Prepričanost v takšno filozofijo ni samo tolažba to so dejstva, ki jih je mogoče pri ženskah vsaki dan ob svojemu delu zaslediti. Poterbno jih je še samo z povdarkom okviriti, in podati pravo sliko, katero si ženske upravičeno zaslužijo, da svet stoji na ženskih stebrih in ne na možkih.

 

Navidezna glumska plagijatna možkost o kateri možki sami tako radi povdarjajo, danes, z tri-dnevno brado vsem mogočimi katastrofalnimi perikami in še morda kaj, kar ni vredno omenjati saj je vse skupaj le en sam kompleks. Z vsem tem  še zdaleč ni nikakeršna možkost temveč napihnjeni balončki, ki padejo skupaj, kakor bi  nastal že en mali problemček. Samno ženske so osebnosti, ki so u stanju se boriti do zadnjega diha in to vsaki dan, kako priti skozi življenje še posebno, če so jih nikakeršni možje z otroci zapustili, ker se v večinskih primerih  možki uzstrašijo svoje odgovornosti. Tega je svet poln in temu primerno tudi številčne krize, ne samo v Sloveniji, temveč širom sveta. Ves čas do sem, sem probal sam kot možki spol, brez povdarka možkosti, pelirati vedno na možke, da se že enkrat pričnejo premikati in pokazati, da so sposobni iz sebe še kaj ustvariti.

 

Resonanca v 99% “NULA“ zato od tega momenta naprej pričnem oferirati na povsem drugi način in kot možki, z visokim spoštovanjem do ženskega spola se jim priklonim in jim čestitam, za vso do sem požrtvovalno delo, ki ga opravljajo ne samo v eni panogi dela, temveč v večjih, kot naprimer; ženska kot takšna ali v partnerstu z možem danes tudi brez poročne listine v skupnem živlenju, ki skrbi za uravnovešanje duševnosti, nato, ko postane mati in skrbi v prvi liniji ona za odraščanje in vzgoji otrok , hodi v službo, opravi kot čistilka dom družine, poskrbi za higijeno celotne familije nastopi kot kuharca in nahrani Familijo in nato še managerski izpelje program mesenca v katerem moški po večina vedno ferzagajo, ker bi jim bi zmajnkalo dnarja, in še na kraju skrbeti v erotičnosti tako uspešno, da ne začuti partner pomajnkanja.

 

Pa se naj vprašajo možki, koliko je takšni, ki bi se lahko vsaj delno prebližali tej merilni lestvici žensk? Zato ženske, katere ste že vedno bile v ospredju, če se je šlo za uspeh možkega, le da možki znajo to drugače interpretirati, vam jaz odkrito povem, ve ste tiste, ko lahko svet v bolje spremenite.  Z vašim pogumom in vašo psihološko spretnostjo in objektivnim pogledom na situacijo, boste vse potrebno spravile na mesto, brez, da bi se morala zakuhati kakšna prestižna vojska na kateri možki merijo svoje mišice v svojemu ferzagnu in vidijo vojsko še kot edino rešitev samega sebe. Slovenija vas potrebuje, vas ženske, zato  nastopite z vso vašo prednostjo pred možkimi in podajte Sloveniji novi up do rešitve vse nastale krize katero je pa povzročil v pretežnem delu pa le možki spol brez vsakeršne odgovornosti!

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Nemčija

Franc Jazbinšek