Članek
Zdravniku ni vse za verjeti!
Objavljeno Nov 14, 2014

RAK kot sredstvo za strah, ki je pa povsem neutemeljen!

Raka se da ozdraviti samo zdravnike pa še za enkrat ne, ker tako radi propagirajo raka, da prav na njegov račun dobijo dokaj visoke bonuse, ki jih prejemajo od phermacojdskih lobeistov. Medicina, ker je največji uporabnik ustvarjenih sredstev, ki se črpajo iz proračun, ima natančno izdelan svoj system kako kotinuirlih dosežti iz leta v leto dobiček na osnovi zelo dobro izpeljene mreže v celotnem prostoru Slovenije. Brez korumpiranih politikov in pa zravnikov, apotekarjev in vseh mogočih lobeistov ter napačnih reklam o zdravljenju raka in vseh ostalih nevšeknosti, bi bila medicina danes veliko skromnejša predvsem pa v večjo korist vseh tistih, ki bi jo resnično rabili.

Da temu ni tako bodo ljudje še zlepa kar naprej prav pošteno zavajani, ker verjamejo v bogove z belimi plašči in se pustili preko 30%-tno nepotrebno operirati, da bi medicini zagotoviti zadosten v naprej plansko predviden promet. Na osnovi močne prisotnosti strahu katerega infundirajo zdravniki v navidezne pacjente, ker rabijo zdravniki  Quoto za doseg prometa, so ljudje enostavno nemočni in se prepustijo usodi. Skorumpirani Politiki, lobeisti, zdravniki, apotekarji pri vsem tem načinu honoriranja z podanimi bonusi dobro exestirajo. Zato pa ljudje številčno nepotrebno umirajo.

Zdravniki si radi podajajo te žrtve iz rok v roke na vsemogoče nepotrebne drage preglede kako še na ta našin priti do kakšnega bonusa in na kraju podležejo navidezno ustvarjeni bolniki, zaradi rezistenčnih bakterij, katere bi jih naj dobili za časa štacioniranja v nehigijenskih bolnicah. Tudi to je en zdravniški izgovor, če je pacjent moral zaradi različnega fušanja vseh vrst zdravnikov, kar je na dnevnemu redu, prerano zatisniti oči in to za vedno.

Potrebno bo temeljito razmisliti kako celotno medicino reformirati, ji odstraniti vsa načrtovana koruptivna dejanja in jo približati nazaj k humanosti morale, ki je pa nekoč bila zelo cenjena. Zdravnik je bila ugledna oseba in cenjena, temu danes še zdaleč ni tako! Zdravstvena služba naj nebi smela dosegati podjetniških direktiv kajti stem se pacjent nevidi kot bolnik temveč kot prednmet za ustvarjanje prometa in to vse na račun visokih stroškov, ki nepotrebno bremenijo proraču- brutosocijalprodukt!

Lepi pozdrav iz Baden-Württemberga
Franc Jazbinšek