Članek
Humanost rešuje politike
Objavljeno Dec 30, 2014

 

 

Za politike odskočna deska RDEČI-KRIŽ!

 

Vedno povdarjam, čemu je interes politikov in kašna je njihova naloga, pa še vedno vse po starem. V prvi liniji so interesi ljudi, ki stopijo pretežno z intelegentnim podpovprečjem ali pa tudi čisto brtez inteligence v političen krožek (INKOBATOR) tam se naučijo lagati, kako jim bo slovenski Narod nasedal in nato pripravljajo v osebnem interesu špekulacije za odskočno desko, kako dosežti v dtžavi najvišji položaj, ko jim bo zmajnkalo podna pod nogami.

 

Vdržavnem zboru pa si podajajo  sugejstiski občutek med sabo kako zastopajo negdanji regim slovenskega naroda, ko ni rabil, pa tudi ni smel druzga početi, kot papige kimati in aplavdirati, ko se je oglasil BOSS! Tako tudi oni enoglasno podajajo svoje glasove v diriktivi BOSS-a. In da neboste mislili, da je kadarkoli bilo drugače , je potrebno samo pogledati v svet kaj se dogaja na političnih prizoriščih. Zato vstran od politike katera je polna pokvarjenosti. Beseda sama jo že izdaja, da nima z resnico nič skupnega razen, da je špekulantna.

 

 Če hočemo svet sprmeniti v bolje potem samo, če bomo kot ljudstvo v celoti  iskali rešitve in čutili svoje odgovornost, ki nam nebo dovolila samo gledati kaj drugi napačno počnejo temveč takoj intervenirati in uspeti preprečiti, da ne okužijo ljudi v napačnem ideološkem prepričanju, kar ves čas politiki v Sloveniji počnejo. Zato je nujno potrebno spremeniti system, kako bo vsaka oseba, ko bo prevzemala kakorkolišno odgovornost, lahko iz strani ljudstva odpoklicana, če se bo čutilo da ni v njihovem interesu delovala in tako tudi nosila posledice svojega ravnanja.

 

Da je večinsko slovensko ljudstvo sigurno istega mnenja mi daste čutiti. Da bi pa bilo tako, kot nakazujem boste pa morali vašim, ki vam to  isto potrebo po spremembi  systemu doma pojasnjujejo, močno pristopiti in jih podpreti, kako si z dosti glasov legitimno izboriti pravice na katerih še vedno stojijo jugo-udbo škoreni!

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Nemčija

        Franc Jazbinsek