Članek
Odklonitev F-B prijateljstva, le v zelo, zelo extremnem sljučaju!
Objavljeno Jan 03, 2015

Pomajnkljiva  dozorelost mladih Slovenk in Slovencev!

 

Da je tako niso krivi oni temveč njihovi starši in pa družba v kateri so odraščali in še odraščajo. Pogotovi celo močno iztopajo kot nekakšni revolucionerji, ki bi radi v neurejeni Državi Sloveniji, kaj v dobro spremenili. Ni jih teško za razumeti, pa vendarle, jih je vredno upozoriti na stvari katerim še sami neprepoznajo konca zgodbe v katero se sami akapultirajo.

 

 

Berem vse različne komentarje kateri prihajajo iz vseh vetrov z vsemi mogočimi barvami in smirnicami in zraven priporočila kako koga nepotrditi v prijateljstvo. Res zelo enostransko in dokaj nepremišljeno! Pa vam postavljam vsemi tistim, ki bi prijateljstvo odbijali vprašanje, kako si pa sploh potem predstavljate spravo in poenotenost za en skupni Cilj, ko bi vas lahko pripelja do zmage nad krivico, katera se vam že ves čas dogala? Malce čudno kajne?

 

 

Če se hočete slovenski Narod, prisvojiti pravice, ki so vam ves čas kršene, potem samo, če boste uspeli peljati dijalog z svojimi navideznimi nasprotniki in jih probali prepričati v bolše diriktive skupnega dobra. Vse ostalo je Western kauboj igra med indijanci in Kaubojci , za katero Slovenija nima toliko časa, da bi prepoznala še enkrat, da je peljala napačno vojsko. Zato gledajte v bodoče kako uspeti peljati dijalog z vsakim, ki si to želi, kajti le tako boste sledili svojemu cilju v nasproti in zmagali boste vsi skupaj. Mislim, da me lahko razumete? Imate vsi skupaj samo enega nasprotnika in to je stari regim!

 

 

V kolikor me je teško razumeti, sem pripravljen vam v naslednjič biti še malo bolj precizen. Kaj Slovenija nujno potrebuje so ljudje katerim je objektivnos nekaj vsakodnevnega z osrtro psihološko precenitvijo v kateri pa  mora biti zajet temelj Demokracije. Vse kar se bo delalo na ho-ruk je v nevarnosti, da vso napeto stanje še samo poslabšate. Revanšizem naj nebi imel nikakakor v sedanjem času svojega mesta!

 

 

Samo preudarna miselj vas lahko reši in te je potrebno združiti nazaj kot so nekoč, že bile dokler se niste pustili še strankarsko tako prekleto izničiti, da se je danes še toliko težje usesti za eno mizo in pokopati vso do sem največjo nesmiselnost, katero so vam vsiljevali udbaši! Naj vas že enkrat pamet sreča in si uredite system v katerem bo slovenski Narod prevzemal vso  odgovornost in vodenje z takojšnjim odpoklicom, če bo kdo skrenil iz nastavlenih pravil izven interesa slovensklega ljudstva. Le tako se vam lahko piše še enkrat lepša predvsem pa pravičnejša bodočnost!

 

 

Lep pozdrav aus Baden-Württemberg

Franc Jazbinšek