Članek
Politika v temi resnic
Objavljeno Jan 09, 2015

Ko prepoznaš politiko, postaneš politik, ali pa samo človek svoje resnice!

Osebno sem imel priliko tesno z slovensko kot tukaj Baden-Württemberško Vlado sodelovati in to celih 15 let in prepoznal do dobra Slovenska politična načela! Zato vem tudi za rešitev v katero bi bilo vredno verjeti. Brez spremembe filozofije življenja in systema ni mogoče kakorkoli računati, da bi Slovenija izšla iz krize, katera je ves čas glavni uspešni delujoči segment slovenske Vlade kot takšne!

Prisluhnem vshodi demonstracij, ki se ena od druge bistveno ne razlikujejo. Parole ZAHTEVAM, ZAHTEVAMO, niso in nemorejo biti zadosti učinkovite, ker so postale lajne in lajne se politiki navadijo in uporabljajo metodo "IGNORANCO"! Potrebno bo kaj več! Vsekakor je pa v naprej programiran spor za katerega ves čas skrbijo vladujoči, neglede kdo vlada. To je enevrste ventil kako ljudem omogočiti sproščanja nakupičene nevolje. Slovenija potrebuje novo filozofijo do samega življenja. Biti nekdo, "se imeti za nekoga, "meni to ni potrebno," kot se pogostoma čuje, in še in še nesmiselnosti, ko jih ves čas slovensko ljiudstvo počne!

Tako se nebo moč skupaj usesti za okroglo miszo in debatirati tako dolgo, da bi prišli vsaj do treh iztičnih toč, ki bi vas pripravile za spremembo systema in stem do nove filozofije ževljenja, kateri naj bi šel v smislu socijalne Humanosti resnično v korist celotnemu slovenskemu ljudstvu! Samo nove volitve ne prinesejo še prav nič, če nebo slovenski Narod poenoten in volil nekaj izven vsega kar je bilo do sem Praksa. Strankarstvo razdrožuje, humanost pa zdrzužuje.

Pa veliko uspeha v dobro vseh slovenskih državljanov!
Franc Jazbinsek