Članek
Tudi slovenske politike bi bilo potrebno odnesti iz njihovega začepenega prostora!
Objavljeno Jan 28, 2015


Nevoščljivost je slovenijo preplavila!

 Nepridneži so si prišli zopet na svoj račun, kako podati odvečno energijo svoji škodoželnosti! Vse je mogoče, če se hoče tudi  vlom v hišo, če jo poznancim v svoji škodoželnosti prikazuje kot vredni izplen! Tako se je zgodilo tudi meni v Šentjurju Nova vas koncem decembra ulica kozjanskega odreda.

Oseba katera je bila iz kakorkolišnega razloga prisiljena se podati na takšno riskantno delo, kar postaja že vsakodnevno ob vedno večji gospodarski krizi, ki se bori že  1/3 slovenskega naroda za golo preživetje! No pa kot pregovor pravi kdo reskira ta lahko tudi profitira. Tako bo veljalo tudi za vlomitelja v našo  stanovansko hišo, ker je bila trenutno privlačni magnet skozi širjenje nevoščljivosti.

Na široko nebo pomena ta stori opisovati, le, da je oseba imela vseeno čustvenost ob svojem delu in izvedla preiskavo na dokaj eleganten način, ki mi podaja ob takšni izkušnji posebno značajnost te osebe. Kaj je potrebno iskati je vedela in upam, da je bila zadovoljna. Kar mi pa postavlja vprašanje čemu mi je bil uzet moj beli kauboj klobuk z lepim indijanskim ambjentom in pa emajlirano plavo ploščico od RIO-1991?

Oseba se je poslužila z transportnim predmetom kot je bil to moj ameriški  dokaj veliki kovček, ki mi ga je v New-Jersy prijatel kupil ob obisku pri njemu in da bi se dalo čimveč naložoti, je bila še žrtev futrolo od 12 strunske gitare.

Ure so zapustile prostor in nekaj srebrnine in različni rekveziti: Pozlačena ITT medalja z pozlačenem vžigqlnikom z ambjentom ITT in pozlačena klamera ITT. Etui je oseba pustila še za spomin, kot tudi od žepnega noža Harli-devisen in še marsikaj v čemer je osebo mikalo, da spada od tistega momenta v njeno zbirko.

Z več desetletno zbirko ur sem imel namen v bližnji prihodnosti odpreti v Šentjurju muzej, kar mi bo dalo sedaj kaj misliti, komu na ljubo! . 

Nevoščljivost je postala medalja današnje slovenske politike!