Članek
Ocenjevano kritično stanja vlade Slovenije
Objavljeno Feb 28, 2015

Podajte figo iz žepa BI-NEBI-BI!

 Kakor sem pri mojemu zadnjemu  komentartju zasledil, ki se je glasil :“Tudi na račun Nemčije manipulacija vlade Slovenije“, da ni dobil čisto pravega mesta resonance, ker podajam mojo sproščeno instinktuelno  misel, sem stem še dodatno potrjen, kako močno deljuje UDBO-KOMUNIZEM v slovenskem prostoru! Z številčnimi večtisoči komentarji sem podal zadosti materjala skaterim lahko sedaj v izražanju misli številčni komentaristi oferirajo v setavu svojih konceptov. In kot sem nekoč že tudi napisal moja ideje tvoja ideja naša ideja, če se jih podaja v javnost in tako združujemo dobro z dobrim tako v času časa pridejo iz vsega tega tudi zaželjeni rezultati, kot je to v tem primeru podalo tudi svoje plodove. Predvsem se pa gre pri večini vseh v Sloveniji živečih za pogum kateri še vedno niha “bi-nebi-bi“, ko se ga da pri posameznih komentatorjih kot nezadostnega močno zaslediti.

 

 Z Figo v žepu vam zaželjenih sprememb v slovenski politiki ni mogoče za pričakovati. Z mojimi 18-timi leti sem bil demonstriral svojo odločnost z 72-timi pa vstrajnost, do dočakanja, da se slovenski Narod osvobodi vsega do sem nepotrebnega systema, ki ga mori v zdravi mozak! In sem prepričan, da to zmorete. Udba je 90-tega leta poklenila na kolena in vas prosila za Plebiscit. Sedaj mora pa še enkrtat pokleniti in ostati za vekomaj na kolenih. Le tako bo preostali slovenski Narod prosto zadihal in na novo oživel v ambicijoznosti in intuzjazmu katera sta dva najbolj pomembna faktorja, kako iz pozitivne “O” se pričeti ustvarjati. Faktorja AMBICUIJOZNOST in INTUZJAZMUS morata dobiti nazaj svojo slovensko delovno držo! Za  ambicioniste in intuzjaste ni potreben v prvi liniji denar temveč ideja pogum in pa vstrajnost. Prvi denar si je pa potrebno sprva znati zaslužiti in ga gospodarsko popdjetniško pričeti pomnoževati.

 

 To pa je mogoče le z dolgoročnim načrtovanjem poslovne strategije, ki te bo z časom spremenila v pravega popslovnega stratega, ko boš znal preceniti sposobnosti in pa priliko katera se poslovnim ljudem veno znova ponuja! Veliko nas Slovencev širom sveta smo postali uspešni podjetniki, ker nam je to system tudi nudil. Veliko nas bi se bilo pripravljeno vrniti v kolikor bi system v Sloveniji ustrezal! Ker temu ni tako, smo pač na čakanju, da bo enega dneva tudi v Sloveniji tako kot mora biti. Med nami Slovenci izven slovenije je nakupičeno znanje, pa tudi kapital in še velika pripravljenost do poslovnosti, v naših zelo zrelih letih kar v sloveskem prostoru to najbolj primajnkuje! 

 

Ideja, želja, pogum in pa vstrajnost so med sabo povezane synteze katerim se lahko pripisuje uspeh! Sprejeti denar v roko kako postati podjetnik, pa najsibo to od staršev, žlahtnikov, prijateljev in v največjih  primerih od bank za katerega še nisi rabili delati je pa v 90% sinteza parazitskega načina in sinteza do vseh mogočih špekulacij katere še kar naprek okužujejo slovenski prostor. Pa izberite način vašega podjetniškega živlenja.  Imate samo dve možnosti! Z prvo varjanto si priboriti zasluženo verodostojno življenje ali z drugo varjanto, ko se lahko hitro doživi v 90% krepiranje saj si druzga niso zasliužili, ker jim bo vedno primajnkoval denar, kot še vedno vse do sem, slovenskim vladam!