Članek
Sklenitev zveze pri istospolnosti z posvojitvijo otrok je korak v razvoj slovenske demokracije!
Objavljeno Mar 06, 2015

Diskriminacija je strup za Demokracijo!

 

 

Ljudje se nahajajo z svojo oskoglednostjo še vedno v protislovju. Vse kar se na ene strani kaj novega zgodi, se takoj najdejo skupine katerim zmeša njihovo konzervativnost uglajenih navad. Da nebom predolgi podajam tokrat dokaj veliko nerazumevanje iz strani protestnikov do istospolnosti za kateri se je ozakonilo, da bodo lahko legitimno sklepali zakone in posvojili otroke, kar bi že zdavnaj povprej se moralo zgoditi.

 

Kako bi se naj takšna zveza pa imenovala ima g. Roman Vodeb povsem svojo predstavo in deljuje zelo protestno prema poimenovanju ozakonitosti in je trdno prepričan, da so v državnem zboru nasedli psihopatski ideologiji pa tudi jaz. Saj je tudi na moj komentar o istospolnosti podal njegovo osebno mišljenje.

 

Da mi živimo v 21-temu stoletju in pogotovi z svojo miselnostjo morda že v 22-tem stoletju bodo takšne disklriminacije vedno prisotne. Kar pa čas od nas zahteva in tudi pričakuje je, da se mu prilagajamo in se bogatimo z duševnimi vrednotami v različnih interesih in navadah, neglede na spolno privrženost, če bomo hoteli še kakšen čas na tem lepem planetu podalšati življenje naših naslednjih generacij.

 

Vedno je bil upor do novosti in velika skeptika, kar se je pa sčasom izkazalo, da je bilo nepotrebno in prinašalo samo slabo vzdušje med ljudi. Tudi pri nam v Nemčiji ni bilo drugače pred nekaj leti nazaj. Slovenski Narod se šele privaja izraza, ko se reče DEMOKRAT in v tej besedi je marsikaj zajeto o čemer bi bilo vredno razmisliti. Sebičnost ego in pa povrhu močno preziranje so faktorji, ki ovirajo, da lahko negdo postane v duši in telesu “DEMOKRAT“.

 

Glede istospolnosti in posvajanja otrok, da bi bilo mogoče v popolnosti tolerirat in akceptirat, bi bilo pa poglavitno, da se dajo neprimerne karakteristike na stran, kot je to sebičnost ego in pa prezirnost in že nebo več težav živeti v družbi vseh vrst uzakonitenih parov, katerim se predpisujejo iste pravice po zakonu “NARAVE“ da imamo vsi pravico živeti in se družiti. Kako se pa ta združenja poimenujejo pa se dela problem brez potrebe saj na kraju kraja, smo vsi  opečateni z zakonsko zvezo, ker za enkrat še samo to obstoja.

 

Seveda, če se globlje raznmišlja, kar ves čas počne g. Vodeb, bi obstojale tudi altenative, kar pa stem nima nobenega pozitivnega učinka. Diskriminacija je strup razvoja Demokracije!  Da je Slovenija še vedno v času razvoja in dojemanja kaj sploh demokracija prinaša, je potrebno imeti tudi razumevanje za takšne sporazumevanja za katere se g. Vodeb močno zauzema. Tako bo mogoče rešiti tudi problem g. Vodeb-a, z  njegovim istomislečih!

 

Franc Jazbinšek