Adijo strankarstvo ali adijo Slovenija!

Objavil/a Franc Jazbinsek, dne 2015-03-11 ob 20:15:17

Slovenski strankarski system postaja vse bolj spomenik groba Slovenije!

Strankarstvo ni nikakor nobena rešitev tudi, če bi zmagala Janševa stranka. Je pa janševa stranka lahko rešitev v spremembi samem systemu vodenja države v katerem bo slovenski Narod se pričel čutiti en ob drugim in se nedal več manipulirati z strankarstvom, kar ga je povsem razsulo v vse vrste spornosti. Princip vsega v sedanji vladi je politično zavajanje, kako nad ljudstvom biti obvladujoč! Altenativa... systema je lahko pokrajinska združenja z županimi na čelu, ki se bodo pomirila v konkurenčnosti med sabo in kljub vsemu gojila medsabo solidarno pomoč. Ta System pa lahko pripelje Slovenijo na povsem drugi platform, kot ga trenutno demonstrira nesposobna sedanja močvirnata Cerarjeva Vlada, ko se koncentrira kako še preostali kapital, ki je še v delovnem slovenskem ljudstvu, izčrpati in si ga usmiriti v bančne oaze. Ljudstvo slovensko prebudite se! Samo vi sami, se boste rešili vse krize predvsem politične, če si boste uredili pravi system vodenja države in ne več vladanje, kamor vas je politika do sem načrtno zapeljala!
Franc Jazbinsek-consulting-West & Ost-Wirtschaft

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
7
Franc Jazbinsek
0
Mar 19, 2015
Spoštovni Benedik,

Usoda najinega poteka življenja je v toliko podobna, da sma zelo rano vedela, da obsztoja še kaj druzga kot komunizem, kateremu sma hotela pokazati hrbet. Tudi jaz sem ubral isto pot leta 1962 z enim prijateljom, ki je bil star 17 letin jaz 18 in tako po neuspelosti prišla v KPD-Mariborn in od tam v Stariu pisker v Celje. Jaz Sem od leta 1966 že izven domovine z vmesnim presledkom in od leta 1970 stalno v Nemčije.

Povprej sem bil v Austriji in v Švedski. Danes čemer jas v politiki delno sledim, je moje osebno mnenje na osnovi vse informacije kako pač na meine deljujejo. Glede krivice ki se vam je zgodila v konstelaciji z Janezom Janša veste vi sami najbolje in v tekšnem slučaju upravičena mržnja do ne samo osebe temvč do celote. Siguren sem, da mi marsikaj za natančneje presojanje majnka, ker neživim v Sloveniji in ne doživljam v živo kaj vse se dogaja. Vidim pa mojo predvideno osebno rešitev za slovenski Narod samo v spremembi systema.


Komu pa nameniti sposobnosti voditi slovensko provincjelno celino, se iz sedanjega stališča še neda prepoznati? Siguren sem pa samo v eno, da vso strankarstvo bo Slovenijo dotalno uničilo izčrpalo še preostali potencijal sredstev in prepustilo ob totalnem bankrotu Sloveniji samo še dolgove, ki hih nebo moč povrniti. In kaj me pri temu najbolj spravlja v nerazpoloženje, je velika želja, da se mi nebo mogoče več vrniti v rodnio kraj, kamor sem si in si še želim, da bi se vrnil.

Prepričan sem, da nisem sam. Nas širom sveta je ogromno takšnih, ki bi se radi vrnili in z veseljem še kaj počeli v Domovini, če bi ustrezal system v katerem ti dovolji Država, da sproščeno dihaš. Tudi moj prijatel, ko sma skupaj se podala na pot čez mejo je že polstoletja v Ameriki kot poslovnež in ko pridema skupaj si vedno znova izražama željo po vrnitvi in ta se nama na vpogled katastrofalne slovenske politike, ki je še vedno v Sloveniji prisotna nebo izpolnila!
Llep pozdrav
Franc Jazbinšek

#7
benedikt
0
Mar 18, 2015
Franz, da v Sloveniji ni PARTIJ, to ve v gnilem kapitalizmu, ze vsak, ki se cisto malo spozna na politiko. V UO SDS so sami prekaljeni "bivsi". Bivsi, ja kva pa jke to. Pa se poglej moj poucen primer. Na barkadah za JJ-a sem si perisluzil vzdevek: "Prvi Jansevik". No in Ta, menda "bivsi" komisar Ivan Johann Janez Jansha, me da sodno delozirat, nagega in bosega na EU cesto. Mogoce mi bo kdo znal obrazlozit, zakaj sem jaz za KIJJJ-o DRZAVNI SOVRAZNIK.
http://www.xinxii.com/en/slowenien-von-bolschewismus-bis-udbanazismus-p-312058.html

Slowenien von Bolschewismus bis Udbanazismus - eBook by Benedikt | XinXii

Alleine mit dem Kreuz, als Symbol meines leiden in Udbanazis Paradies, 63 Jahre alt, zu Fuß und ohne Geld. Quer durch s
#6
Stoyan Svet
0
Mar 12, 2015
Spoštovani Franc Jazbinšek se povsem strinjam z vami.
lp
#5
Stoyan Svet
0
Mar 12, 2015
Mojmir Lesjak lep pozdrav, ne ti meni mojega židana, če bi prebral kaj mojih člankov, bi lahko videl, da so tako politično levi kot desni glede korupcije in klientelizma zame iz istega oblastnega korita.
Strinjam se s tabo, da so takozvani levaki (prva liga partijcev pod vodstvom vrtnega palčka) naredili veliko več škode, kakor desnaki (Druga liga partijcev pod vodstvom ivana zombija mokre sanje)
Ko je vladal ivan zombi je njegova mantra bila; "tako je delal tudi rop" njegova politika pa se ni niti za las razlikovala od ropove LDS politike.
Moje želje so, da ivan zombi gre nazaj od kjer je prišel, da pa se mu tam pridružijo tudi njegovi topli prijatelji vsa kompanija vrtnega palčka.
Skratka naj sodstvo, policija in davkarija končno počne to za kar je iz davkoplačevlaskega denarja plačana.
Ne zanimajo me ne levi ne desni, zanimajo me najbolj tiste stotine milijard, ki se nahajajo na privat računih naših vrlih bivših komunistov, ki ne vejo od kje jim milijoni evrov. Med njimi pa je po poročanju medijev tudi ivanov brat rajko, ki ne ve od kje mu milijoni na njegovem računu.
#4
Franc Jazbinsek
0
Mar 12, 2015
Spoštovani G. Stoyan Svet.
Informacije katere si lahko pridobim jih probam koliko se da preveriti in tako sem tudi za vašo sporočilo g. Svet, hvalležen u vezi z nekdanjo Janšetovo vlado. Nekaj podobnih informacij že imam in vem tudi kako nekrivično je bilo postopanje proti demonstrantim v Mariboru z vsemi neprimernimi opaskami. Vse to ima tudi pri meni svoje mesto. Res je, da ne živim v Sloveniji med vami zato si ustvarjam sliko kritične situacije na poseben moj način, ki si prištevanm, instinktuelno psihološko presodo katera mi podaja čas v vnaprej, kaj bi se naj moralo zgoditi in kdo zakazuje že te smirnice z svojo politično držo..
To držo so si pridobili pogotovi SDS poslanci z Janšem na čelu v zadosti časa in natančno vedo in tudi slutijo, da z strankarstvom nebodo ni eni ni drugi prišli do rešitve krize. Zato je Altenativa nujno potrebna in tej gredo pogotovi SDS-ovci vnasproti. Mora priti samo še pravi trenutek, ko bo prelomnica nastopila i strankarskega systema nebo več.
Vedno predlagam pokrajinsko načelo predstavnikov, ki bi naj bili župani glavni nosilci odgovornosti v tesnem sodelovanju z svojimi soobčani v obliki platforma katerim bi jaz prišteval pogum za vodenje države in ne več diktatorskega vladanja nad slovenskim ljudstvom, kot je bilo in je še danes prisotno. Ko bo takšen system nastopil bo predsednik države izvoljen od ljudstva, kot tudi odpoklican in ravno tako tudi vsi ostali vodilni organi v kolikor nebi sledili interesom svojega naroda. Takrat pa Janša nebo več tema komentarjev!
Prav lep pozdrav v mojo DOMOVINO-SLOVENIJO
#3
Mojmir Lesjak
0
Mar 12, 2015
Stoyan, če imaš čas in uporabiš le najmanjšo količino sivih celic, ki jih ima povprečen človek, boš lahko TAKOJ ugotovil, da je med tistimi, ki so barabe, zelo malo Janševih. Upoštevaj vso politiko, javno upravo profesorje na fakulteti, visoke državne uslužbence, policijo, itd. Danes piše v Financah, da nas hoče ''tvoj'' Židan okrasti še za zadnje, kar imamo vrednega: za gozdove. In ne mi besedičit bedarij o Janši, ki je ''kriv'' v toliko (to pa je ogromno), da se ne umakne, ker levica nenehno nanj zliva gnojnico, da lahko vmes, ko se bedaki pridušajo, v miru kradejo. http://www.finance.si/8818743/Židan-gre-nad-gozdove-komu-na-čast

Židan gre nad gozdove, komu na čast?

Gozdne ambicije ministra Dejana Židana koalicija podpira; bila bi varnejša, če bi imela bolj zadržano stališče
#2
Stoyan Svet
0
Mar 11, 2015
Franc lep pozdrav, janšina stranka ni in ne bo nobena rešitev, ko je bil na oblasti se je kradlo na veliko, kleptofirer je v EU prvi podpisal zakon o privatizaciji voda, NLB ni hotel prodati belgijcem, da bi se tako rešili milijardnih dokapitalizacij, največ tajkunskih posojil je bilo izvršeno prav za časa ivana zombija mokre sanje, njegova vlada je sprejela sramotni uklonilni zapor, kjer si lahko končal v zaporu zaradi neplačane položnice, po njegovem ukazu je policija pretepala demonstrante v mariboru, nas, ki smo demonstrirali v Ljubljani pa je javno blatil z zombiji. V tistem času je bil sprejet tudi zakon o izvršbi, ki še danes dovoljuje odvzem nepremičnin za manjše dolgove od sto evrov, kjer je sam postopek izvršbe desetkrat večji. itd, itd, itd,
vem gospod Franc živite v Nemčiji zato vam kriminal naših politikantov pri nas ni poznan.
#1
Franc Jazbinsek
Franc Jazbinsek
Objavil/a 2015-03-11 20:15:17 (Mar 11, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
LAŽ-LAŽI, da bo postala laž Resnica
Vsako izkoriščanje dobi enkrat račun!
Pokrajinski sistem v pozabo, Slovenstvo pa v muslimanstvo!
Štajerska-slovenska VARDA
Ade slovenska Udbo-oblast
Jebo ti pas mater slovenski udbovski sistem
VČERAJ - DANES - JUTRI!
Sosesko skupaj stopiti, pravico in svobodo si izboriti!
Resnico brišejo samo strahopetci
Ne Jezusa ali pa Marijo v kot podati!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj