Članek
EKONOM LONEC BO EXPLODIRAL, KER JE VENTIL ZABLOKIRAL!
Objavljeno Mar 12, 2015

 

Slovenija je v systemu podobe ekonomskega lonca, kateri stoji na vroči plošči.

Ekonomski lonec v katerem tiči slovenski Narod brez smrdljive vladujoče elite in pokrov lonca je pa smrdljiva vladujoča elita z manipulacijskim systemom izpušnega ventila!. Tesnilni obroč so pa poslanci! V interesu smrdlive vladujoče elite, da se v loncu vedno kaj dobrega skuja in da nebi prišlo do explozije ob naraščanju napetosti .

Zato je poskrbljeno z systemom izpušnega ventila kateri skrbi, da pri visokem naraščanju pritiska se  pritisk zkozi ventilj regulira in sprosti napetost. Ko je čas kuhanja potekel in napetost v večjem delu popustila, se lonec odpre pobere vse dobro ven in prestavi na varno mesto svojih OAZ, osnovo za kuhanje pa zopet zapre z pokrovom i postopek se ponavlja.

Ta smrdljiva vladujoča elita, ki si je sama določevala vse nemogoče titule ima samo skrb, da zamenja sčsoma tesnilni obroček, ki prične na vseh koncih spuščati in to so poslsnci kateri naj bi skrbeli, da ostane vse v loncu, čemer bi ljudstvo želelo, da priti ven iz lonca na svetlobo. Na žalost mu še do danes ni v celoti uspelo!

Na osnovi slabega ventila-(system), ki pa ni bil zamenjan, pa je posledica, da zablokira, tako se pa podaja prilika, da bo slej, ko prej prišlo do explozije, ker nebo moč smrdljivi vladujoči elitni pokrovki vsega nakupičenega stopnjevanja priztiska še zadržati. Tako bo ob exploziji to smrdljivo vladujočo elitno pokrovko  raztrgalo in jo za vekomaj  odneslo.  V  takšnem momentu pa lahko  nastane brezstrankarski system, brez manipulacijskega ventila v dobro vseh slovenskih državljanov!