Kriza, ki podaja rešitev!

Objavil/a Franc Jazbinsek, dne 2015-03-17 ob 18:54:49

Antiatoriterno Starševstvo je posledica vse nepotrebne krize!

 

Nikakor nebi smelo veljati samo eno pravilo po katerem bi naj bila Familija z otroci kot edino vzgledno etično držanje navzven kot navznotraj. Kolikor familij toliko različnij načinov pri vzgajanju otrok. Ko se Familija osnjuje nastopijo različne fase v samem razvoju, ki si ga zasvojiš v prepričanju, da počneš prav to kar je potrebno za eno uspešno familijo. In to počnejo prav vse familije v istem prepričanju brez, da bi vedele, da vsaka počne pa le malo drugače kot recimo moja familija. Tem namerno je nastalo življenje tisoče in tisoče rodov, od vseh časov pa do dabes.

 

Danes lahko sledimo kako nas je narava z vso njeno poučnostjo izkrojila za to kar smo postali. Imamo familijo, pa so takšni, ko jo nimajo in so kljub temu v familiji, saj tako se počutijo. In imamo družine z veliko otrok, ker so takšni, ki si to želijo in zoppet takšne, ki si to niso želele pa jim je cerkev pripomogla, da so prihajali otroci en za drugim tudi, ko niso bili zaželjeni in to tudi v Sloveniji, predvsem pa v Azija, Afrika pa tudi delno Latajn amerika. Vse do danes še ni kaj drugače. Familije, ki se celo odrekajo otrok in uzamejo v zamenjavo živali, kot so to muce psi kače pujske pa vse do magarcev, samo da imajo zaželjeno družbo v svojih štirih stenah z kopalnico vljučeno, kamor podajo pujska in še marsikakšno žival.

 

Pa, da nepozabim še istospolne familije, kot moški in ravno tako ženski spol ali kakorkolišna kombinacija. Istospolne familije, ki si želijo otroke posvojiti saj so prepričane, da jim lahko zagotovijo ustrezen razvoj odraščanja v polno vredno osebnost, pa jim pogotovi zaostali bedaki hočejo z referendumom zakon anulirati. Da so danes legitimne zakonske zveze v naprednih državah, katerim se celo  pripisujejo posebne sposobnosti se to v sloveniji še dokaj spregleda. Samo, če pogledamo svetovnopriznane mode desingarji in še marsikaj. Naš, predhodni zunanji minister Vesterwelle je tudi v zakonu z svojim izvoljencem,  pa  ni bila to nobena tema.

 

 Brez, da bi na široko opisoval še različne oblike zakoncev, lahko pa zagotovo rečem vsi so v sklepanju zakonov si obljubili nekaj kar ni bilo na mestu. In to je ljubezen do smrti ali zvestoba ali stal ti bom ob strani tudi, če bo hudo. Vse to jim je nekdo usilil in ta nekdo je še vedno Cerkev. Ni za uporekati, da je to napačno v kolikor bi bila zaročenca tudi sposobna se tega  v naprej obljubljenega  držati. Ker je pa življenje nekaj povsem drugega, kot pa se samo ljubiti in brez problemov živeti, postanejo vse te v naprej napovedane obljube le še floske preteklosti, ki jim velikokrat ni moč slediti.

 

Nekoč je imela cerkev še nekakšno autoriteto in njej je bilo treba slediti saj drugače so imeli takšni pari, ki se zaobljubljenjega niso držali, kar hitro madež in veliko nevšečnosti, ker so jih ljudje izločevali, kot nekaj pokvarjenega. Pometalo se je pod tepih koliko dolgo se je pač dalo za večina Fmilih do prve polovice 20-tega stoletja so bili zakoski zlomi poredki. Žene, ki so bile takrat še večinoma ob družini predvsem so skrbele za vzgojo otrok in vsega ostalega nakupičenega dela so morale biti možu podležne in otroci so se vzgajali z tepenjem in tako posledično gojili ta način vzgoje še naprej v svojih familijah. Pogotovi še to danes počnejo, kar je povsem zgrešeno

 

O koncu 20-tega stoletja pa pride antiatoriterna vzgoja v Šole. Cerkev se je več kot manj že kmalu po drugi svetovni vojni iz pedagoškega verunavka v šolah poslovila, tako je  bilo vse prepuščeno familijam samim, če so pošiljali otroke v cerkev k verunauku. Tako je pričela pedagoška vzgoja otrok na vseh straneh  popuščati in familije so se vse bolj in bolj koncentrirale še samo na materijalne vrednosti. Ženske so hodile v službo postajale finančno neodvisne od svojih partnerjev in temu na ljubo odklanjale vedno bolj nasilje svojoih partnerjev in ločitve so postajale nekaj vsakodnevnega, kar je bilo še nekaj desetletja nazaj madeč je danes povsem normalno. Hiše so se gradile v oblake kako bo moja jiša višja od soseda. Novo kupljeni auti so stali pred garažam in domišljije ni bilo konec.

 

Lepi auto lepa hiša ali moderno stanovanje in pa obvezno avijonski polet dalnji svet na letni odmor je postajal status za previligirani slovenski Narod . Za pogotove pa na kavico v London ali Pariz danes počnejo to slovenski tajkuni pa še kar lepo število njim podrejenim. Vse je cvetelo vse do momenta časa, ko mora tudi najlepši cvet usahniti! Rezultat vsega je pa bilo da so otroci odraščali antiautoriterno v šolah na cestah in pa doma v njihovih prostorih pri računalnikih, zraven še preglasne muzike. Ko je bil pa čas se usmiriti v izobrazbo, če je le bilo mogoče bi pa naj šla večina na Fax, kar ima danes za Slovenijo katastrofalne  posledice. Obrtbništvo, ki je še nedavno nazaj preživljalo familije, je postajalo vedno bolj zapostavljeno in Parola “uč se, da ti nebo treba delati” je za mnočico staršev v popolnosti uspela. Danes jih imajo ti starši doma na svojem puklu v celoti z Mama-Hotel.

 

Aklademična klasa, ki v večini ni uporabna z falsifikatnim znanjem preteklosti, ki jo ni zakaj uporabiti je postala rezultat vse napačne filozofije slovenskih Fakultet in pa familij, v katerih so odraščali otroci. In, če zo že dobili ti drugače neuporabni akademiki, kakšno chanso priti na dobra delovna mesta, so dobili vso uglajeno pot, kako se da hitro priti do famoznih zasluškov na račun naivnega slovenskega ljudstva. Familije katere so vsaka na svoj način vzgajale otroke brez, da bi jim  podajale duševne vrednosti so ves čas demonstrirale materjani napredek in pa vljučevale kjerkoli se je dalo titovo pravilo malo radi malo kradi i pošteno živi. Ko se pa janezek to pravilo nauči pa si hitro z akademičnim znanjem to Parolno pravilo Tita prekroji in si misli pa  mogu ja i manje da radim, da bi mogao više da kradem, a pošteno neka žive ti gljupi ljudi koji u tita veruju! 

 

Tako pa smo prišli na kraj kje smo sedaj,

 ko še samo za tajkune postoja raj!

Slovenski Narod pa kar si želi,

brez poguma uspeha ni!

 

Je pa pot na  katero bo treba čimprej stopiti

in svobodo z delovnim rokam si priboriti!

Filozofija življenja v delu naj zaživi,

parazite izločiti iz družbe si!

 

 system v temelj spremeniti,

 kako do čimmajnšega števila poslancev priti.

 Pokrajinske predstavnike izvoliti

 za vse pokrajine eno prestolnico ustanoviti.

 

županim glavno titulo podeliti

soobčane v deloholike spremeniti

tako kasa zvonila bode noč in dan,

dolgov več potreboval nebo slovenski Državljan!

Franc Jazbinšek

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
Franc Jazbinsek
0
Mar 18, 2015
Benedik, res je, da so poroke prevzele državne službe ampak vse pa izvira iz cerkve, kar pa jaz vso usiljenost gledam na moj način neprimerno času v katerem mi danes živimo. Nikakor pa ni moj namen po nekomu pljuvati, temveč izražam samo moja mnenja, kar si jemljem za legitimnos pravice v vpogled na demokracijo v kateri se jaz vidim in čutim
#2
benedikt
0
Mar 18, 2015
Franz, omenjas CERKEV, kot...... Pozabljas pa, da so se zakonske zveze v Jugi in tudi vSLO, sklepale na MAGISTRATU. Pred davnimi leti sem to oznacil, kot utikanje drzave tja, kjer jo nic ne briga. Oprost, tu te pa cist nc ne zastopim. ?¿¿¿¿¿? Ali pljuvas po CERKVI ?¿¿¿¿¿¿? Ali ?¿¿¿¿¿¿¿?
#1
Franc Jazbinsek
Franc Jazbinsek
Objavil/a 2015-03-17 18:54:49 (Mar 17, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
LAŽ-LAŽI, da bo postala laž Resnica
Vsako izkoriščanje dobi enkrat račun!
Pokrajinski sistem v pozabo, Slovenstvo pa v muslimanstvo!
Štajerska-slovenska VARDA
Ade slovenska Udbo-oblast
Jebo ti pas mater slovenski udbovski sistem
VČERAJ - DANES - JUTRI!
Sosesko skupaj stopiti, pravico in svobodo si izboriti!
Resnico brišejo samo strahopetci
Ne Jezusa ali pa Marijo v kot podati!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj