12 Pokrajin -12 Ministrov

Objavil/a Franc Jazbinsek, dne 2015-04-04 ob 09:17:08

System o katerem je vredno vsaj sanjati!

Ničkolikokrat sem že omenjal, da je potrebno system spremeniti in tudi podal idejo kako bi se ga dalo enostavno predstavljati. Tokrat bom pa malo bolj konstruktiven in podal moja predvidena načela kako si vsaj jaz predstavljam system, ki bi moral delovati v interesu večinskega dela slovenskega ljudstva. Vsekakor pa bo moj predlagan system neustrezen za sedanjo preveligirano pokvarjeno skupino, ki si dovoli iskoriščati naivitet slovenskega ljudstva in se postavlja, kot močno previligirana diktatorska družba nad zasužnjenim slovenskimi državljani.

1.)   kar je potrebno, da se spremeni je volilna oblika!

2.)   da se volijo poslanci po pokrajinski prestolicah Občinah!

.)   da vsaka pokrajina določi 4 poslance dve ženske in dva moška

4.)   Občine morajo postati same nosilci odgovornosti za celoten gospodarski razvoj!

5.)   Ministerski resorjim bodo delovali v skrčenju v majnšem številu!

6.)   Vsaka pokrajina bo imela enega ministra, skupa 12 ministrov, tako bo v popolnosti vsak pokrajina zastopana!

7.)   Zakonodaja mora delovati v interesu ljudstva in ne več v interesu korupcije!

8.)   Vlado povsem izključiti iz Gospodarstva in omogočiti vso prodajo družbene lastnine.

9.)   Vse do sem več kot majn pokradena podjetja, ki imajo špekulacijsko preteklos, jih je      potrebno perenesti v družbeno last in nato ponuditi na tržišče prodaje!

10.) Pokojnine, ki so neupravičene in teh je ogromno jih je potrebno anulirat in pri ostalih prenizkih pokojninah spodnji del vzdigniti na višino pokojnine, ki bo omogočilo verodostojno življenja!

11.) Odpraviti vse vrste samim sebi namenjenim institucij, ki so prejemale subvencije!

12.) Honorarji poslank in poslancev bodo določeni v okviru soglašanja občinskega sveta

13.)  Predsednik države bo voljen direktno od ljudstva

14.)  Predsednik parlamenta bo pa voljen od poslancev

15.) vsak od poslance kot predsednik parlamenta in predsednik države, bo lahko v slučaju, da  ni sledil interesom slovenskega ljudstva odpoklican in to brez kakeršnih koli odpravnin!

16.) V ministerstvu za gospodarstvo iskati oblike najboljših povezav v sami državi Sloveniji, kot tudi širom sveta kako gospodarstvo povspešiti in ga pripeljati v večjo dodano vrednost skatero bo pričel rasti tudi štandart!

17.) Moja vizija, katero jaz ves čas predlagam in propagiram je “SLOVENIJA GlAZBE PETKJA IN VESELJA” Na vseh vhodih v Slovenijo bi bila pozdravna transparentnost z tem zgornjim napisov v večjih jezikih in naj postane vlečni konj gospodarstva v Turizmu s katerim si lahko zagotavljamo prijetnejšo bodočnost. Majn študirat in več delat, pa bo Slovenija dobila zopet pravo podlago za svoje ustrezno preživetje, tudi, če bi še kdaj nastopila kakšna kriza. Saj krize se neda reševati z zadolževanjem, temveč le z pridnimi rokami pri vsovrstnem opravljanju dela!

V razvoju predlaganega systema v kolikor bi mu bila prilika, da se uveljavi, se bo pa pokazala potreba po približevanju švicarskem systemu in če bo razvoj delovne in človeške kulture uzel tudi pravo pot, potem se bo pričela tudi humanost do sočloveka na novo uživljati in na kraju nam je lahko vsemi zelo prijetno en ob drugem in en z drugim, kar je pa poglavitno, da postaneš Demokrat!

Wirtschaftsförderung und Information (Slowenien)

Franc Jazbinšek

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
Bojan Jager
0
Apr 05, 2015
Preberi in oceni, če zveni vsaj malo lepše napisano z drugim naslovom:

“SLOVENIJA, DEŽELA GLAZBE, PETJA IN VESELJA”

System o katerem je vredno vsaj sanjati!

Ničkolikokrat sem že omenjal, da je slovenski sistem potrebno spremeniti in tudi predlagal ideje, kako bi se ga dalo poenostaviti. Tokrat sem bolj konstruktiven in predstavil bom moja načela, kako si jaz predstavljam system, ki bi moral delovati v interesu večinskega dela slovenskega ljudstva. Vsekakor bo moj predlagan system neustrezen za sedanjo priviligirano pokvarjeno skupino, ki si dovoli izkoriščati naivnost slovenskega ljudstva in nad zasužnjenim slovenskim narodom
vlada kot močno priviligirana diktatorska družba.
1.) Potrebno je spremeniti volilni sistem!
2.) Poslanci naj se volijo po pokrajinskih prestolicah, občinah!
3.) Vsaka pokrajina določi 4 poslance, dve ženski in dva moška
4.) Občine morajo postati samostojni nosilci celotenega gospodarskega razvoja!
5.) Ministrski sektorji bodo delovali z majnšim številom zaposlenih!
6.) Vsaka pokrajina naj bi imela enega ministra. To je skupaj 12 ministrov, preko katerih bo vsaka pokrajina zastopana popolno!
7.) Zakonodaja mora delovati v interesu ljudstva in ne v interesu korupcije!
8.) Vlado je potrebno izključiti iz Gospodarstva in omogočiti prodajo vse družbene lastnine.
9.) Vsa pokradena podjetja, ki imajo špekulativno preteklost je potrebno perenesti v družbeno lastnino in nato ponuditi na tržišče v prodajo privatnemu kapitalu!
10.) Vse neupravičene pokojnine je potrebno anulirati. Pri prenizkih pokojninah je treba spodnji del dvigniti na višino pokojnine, ki bo omogočila primerno življenje!
11.) Odpraviti je treba vse samim sebi namenjene institucije, ki prejemajo razne subvencije!
12.) Honorarji poslank in poslancev naj bodo določeni v pristojnosti občinskega sveta
13.) Predsednik države naj bo voljen direktno od ljudstva
14.) Predsednik parlamenta pa naj bo voljen od poslancev
15.) Vsak poslanec ali poslanka, predsednik parlamenta in predsednik države bi lahko bil odpoklican brez odpravnine, če ni sledil interesom slovenskega ljudstva!
16.) V ministrstvu za gospodarstvo je treba poiskati najboljše povezave, najprej v sami državi Sloveniji, ter šele nato po celem svetu in poiskati ideje, kako pospešiti gospodarstvo z ustvarjanjem večje dodane vrednosti, s katero bo rastel naš standart!
17.) Za mojo vizijo, ki jo jaz predlagam in vseskozi propagiram je slogan:
“SLOVENIJA, DEŽELA GLAZBE, PETJA IN VESELJA”
Na vseh vstopih v Slovenijo naj bi bili postavljeni pozdravni napisi z zgornjim tekstom v večih jezikih. Ta slogan naj postane vlečni konj gospodarstva in turizma s katerima si bomo zagotovili boljšo prihodnost. Treba je več delati, pa bo Slovenija zopet dobila pravo podlago za svoje preživetje, če bi še kdaj nastopila gospodarska kriza. Krize se ne da reševati z zadolževanjem, temveč le s pridnimi rokami pri opravljanju koristnega dela!
Ob razvoju predlaganih sprememb in določil družbenega systema se bo pokazala potreba po približevanju švicarskemu systemu. Če bo razvoj delovne in človeške kulture šel po pravi poti, se bo pričela oživljati tudi humanost do sočloveka. Tako nam bo lahko vsem zelo prijetno živeti drug ob drugem in en z drugim, kar je poglavitno, da postaneš pravi Demokrat!

Franc Jazbinšek

#2
Bojan Jager
0
Apr 05, 2015
Oj, Franc,
sej gomoče je nekaj koristnih misli zaslediti v tvoji objavi. Ampak predno se takole oglasiš v javmnosti daj tvoje pisanje lektorirati vsaj kateremu -ri devetošolki. Tvoja slovenščina je katastrofalna in zamagli tvoje sporočilo.
Bojan
#1
Franc Jazbinsek
Franc Jazbinsek
Objavil/a 2015-04-04 09:17:08 (Apr 04, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
LAŽ-LAŽI, da bo postala laž Resnica
Vsako izkoriščanje dobi enkrat račun!
Pokrajinski sistem v pozabo, Slovenstvo pa v muslimanstvo!
Štajerska-slovenska VARDA
Ade slovenska Udbo-oblast
Jebo ti pas mater slovenski udbovski sistem
VČERAJ - DANES - JUTRI!
Sosesko skupaj stopiti, pravico in svobodo si izboriti!
Resnico brišejo samo strahopetci
Ne Jezusa ali pa Marijo v kot podati!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj