Članek
Kulturno obogatenje gospodarsko osiromašenje, KRIVEC UDBO-SYSTEM
Objavljeno May 07, 2015

                                         EU-Multi-Kulti tudi v Sloveniji!

Moj komentar o Đamiji je bil namenjen vsemi slovenkam in slovenci, ki so prepričani, da je Slovenija samo takrat, če živijo samo autoktoni slovenci v njej.  Da temu ni tako bi morali sami najbolj vedeti! Že, ko se je vojna končala in nastopil “UDBO –REGIM“, je pričelo  priseljevanje vseh različnih nacijonalitet iz juga in prevzemalo že takrat vodilna mesta. Predvsem pa sodstvo je prihajalo vsebolj pod jugo  kontrolo. Slovenci, ki so pristopili udbi so jo pogotovi tudi kmalu zapustili, ker so uvideli kaj udba vse počne.

 

 

Tako so se prepuščali vodilna mesta osebam, ki so prihajali iz juge. V večina so bile te osebe celo nepismene in vkljub temu zasedale vodilna mesta. Z časovno zelo kratkimi tečaji so si pridovbili certifikate, Diplome, kot nekakšno diplomsko izobrazbo pa naj si bo to v pravni kot socijalni celo zdravstvenih resorjih služb. Zelo močno so bili v tajni službi, da neomenim policijo, ki jo je črnogorska nacija v večjem delu prezentirala. Da so tudi fabrike potrebovale delovno silo in te ni bilo dovolj na slovenskem področju, je pač prihajala iz juga.

 

 

Pričelo se je naseljevanje celo masovno in gradila so se mesta, kot Ljubljana, Maribor. Celje, Velenje, Ravne, Jesenice, Štore, Zagorje, HrastnikTrbovlje, Krško Krajn, mesta ki imajo danes pretežno priseljence v večjem delu iz juge. Kaj se je pa ob vsem naseljevanu dogajalo si pa lahko ženske najbol prištevajo zažetek genetičnih sprememb ob ljubezenskem združevanju z jugo partnerji, ko so se zakonsko zavezali za skupno življenje in sledili so otroci, čemer se danes lahko z ponosom reče, da ima slovenija lepo raso ljudi ob vsem križanju. No pa smo že bližje današnje situacije, ko jo gledate kot problem.

 

 

Imamo lepo raso a genetično privrženo jugo mentalitetu, ki jim filozofija življenja podaja povsem drugo difenicijo, kot je to pri čistih še Autoktonih Slovenkah in Slovencih. Če dodamo še muslimansko vero pa misli slovenski narod, da bodo morali jutri še vsi v  Đamijo hoditi, če bo stala kje za kakšnim ekom ali pa v Metropoli Slovenije. Vse to je zelo nesmiselno, da se tako kritično gleda na nekaj kar so si Skovenke in Slovenci  povsem sami skuhali. Ko omenjam Multi Kulti je Slovenija šele na pričetku.

 

 

Vse kar Slovenijo še čaka so dimenzijonen, ki jih ni mogoče prikazati kot nekaj povsem normalnega, česprav nas čas vse bolj usmirja v globalnost življenja. Svet postaja vse majnši in problemi pa postajao vse večji. Da je tako smo si sami krivi, ker nam gre še v Evropi tako dobro, da postajamo vse močnejši magnet za siromašne države, ki bi radi imele naše probleme. Kaj hočem stem vsem povedati. Da se je Slovenija prepustila voditi od jugo udbe leži na temu, da so se Slovenci, če se je le dalo udbe distancirali.

 

 

Vodilni položaj si pa le dobil, če si sprejel Kumrovski tečaj ali Zrenjaninski, Prištinski Novi sadski, saj si po nekaj mescih prišel tudi do Diplome Dr. Prof. Inspektor, ali še ne davno nazaj tudi Magister. Vse je bilo z udbo povezano, kar lahko zagotavljam, da je še danes tako. Moje osebne izkušnje v mojih zelo mladih letih so prepoznale vse to o čemer vam sedaj pišem. Ker se nisem hotel ukloniti udbovcem so nastopile različne replesalije, kot nekoč daleč nazaj pri očetu v Sloveniji kot v Srbiji. Mladini, če sem ji razlagal moje vizije systema mi ni hotela pa tudi ni smela verjeti! Za nih sem bil fantazist filozof in celo tudi bedak, če sem jim podajal moja politično vedo kako neučinkovito deljuje komunističen system, sem imel kmalu zatem tudi obisk.

 

 

Vse informacije, ko prihajajo danes do mene imajo eno posebno težo za katero probam imeti močno razumevanje. Vse je res kar doživljate in verjamem, da ni nikakor lahko vse to še prenašati.  Veliko časa posvetim v intiuktivno razmišljanje, kako vam dopovedati, da je samo ena možnost, kako zamenjati system. Systemi vseh 25 let so bili manipulantnega značaja. Moj predlagani pokrajinski sytem, ki bi bile vse pokrajine zastopane ga pa večina presliši. Do njega priti je pa le mogoče z referendumom.

 

 

Pa smo tam kje smo sedaj. Zato, če niste u stanju se med sabo tako močno organizirati, da bi uspeli z referendumom, in si tako pridobiti novi system,  potem vam ni mogoče pomagati. Da bodo jutri še dodatno stopali po slovenski deželi vse pogosteje ljudje iz Afrike, Azije, Latajn Amerike. se ni moč obraniti, je pa vsekakor moč z vsemi nacionalnostmi skupaj v Multi- Kulti živeti, če vam bo Demohktatični instink pričel pravilno delovati, kar vam najbolj iz vsega srca želim, da bo vam najbolje deloval. Saj le tako se neboste počutili v svoji deželi Sloveniji tuji. Takšno življenje peljemo tukaj v Nemčiji že skoraj pol stoletja in vemo, da smo vsi samo ljudje tega planeta, ki je “MAMA-ZEMLJA” nas vsej!

 

Vsemi, ko boste brali lepi pozdrav!