Članek
Komu še slediti si zastavlja vprašanje, večina slovenskega naroda?
Objavljeno May 22, 2015

Slovenke in Slovenci in slovenski državljani, hotel sem vam pomagati pa sem razočaran!

Da poznam celotno napačno nastavljeno politiko, ki se je pričela samo na papirju osvojene Slovenije in še danes ni drugače saj je postalo vse zelo vprašljivo, kam hoče ta Slovenija? Dolgo časa sem bil aktivno involvirt v Gospodrarskih navezavah med Baden-Württembergu in Slovenijo, dokler nisem videl leta 2005 ves nesmisel, še karkoli za Slovenijo dobrega napraviti. Kriva je bila Politika takrat, kot je še danes. Da ima slovenja Medijsko cerarjevo politiko, ve danes to vsaki! Moje takratno prepričevanje, da boste postali hlabci svojega vladnega aparata mi ni takrat hotel nobeden verjeti. Danes po 25-tih letih je to drugače! Slovenski Narod si je to britkost prekleto okusil. Še vedno probam z vsemi mojimi APELI slovenski Narod spraviti do odločnosti življenskega preloma.

Zakaj jaz uporabljam tako radikalne besede, (Življenski prelom), ker sem sam moral nekoč pred 54-timi leti to prvič napraviti z poizkusom čez takratno Jugoslovansko mejo, da bi se rešil komunizma, katerega še vi po 70-tih letih vsi prekleto občutite. Da se večkrat napotim za Slovenijo doživljamv marsikaj v živo in čutim moj slovenski Narod, kako se mu godi velika krivica. Nekoč nazaj, naj nebi bil problem ustvariti zadosti dela in si vzdigniti povprečni pa tudi nadpovprečni štandart. Vse to smo imeli nekoč mi zunaj živeči v planu. kar nekaj jih je šlo v začetku 90-tih let nazaj in si ustanovili podjetja. Tudi jaz sem bil med tistimi. Pa sem po nekaj letih podjetje d.o.o zaprl. Danes pogotovi obžaljujejo, da so se vrnili v domovino. Toliko bolj je dokaz kako zgrešeno deluje politika na podjetništvo in na celotno prebivalstvo Slovenije!

Samo z številčnimi manifestacijam po širom slovenije bi bilo mogoče slovenski Narod ohrabriti za življenski prelom v katerem bo delovala zakonodaja pravično in poklicala odgovorne za obtožno klop. System katerega ves čas predlagam bi omogočil ljudem pravega duška sproščenosti, predvsem bi pa oživel ponovno instinkt do slovenske pridnosti, ki je deponirana v Genih slovenskega naroda! Vedno me moji poznanci, kadar sem v Sloveniji nagovarjajo, da se vrnem v domovino in stopim v ospredje, kot mi nekateri tudi pišejo naj pridem v Slovenijo in organiziram slovenski Narod za mojo vizijo in da mi bodo z veseljem pristopili.

V takšnem momentu me malo stisne pri srcu in odgovor bi glasil, še kako rad bi to storil, če bi bil vsaj 20-let mlajši. Sem pa močno prepričan, da je zadosti takšnih v Sloveniji, ki imajo te sposobnosti se postaviti vspredaj in kar nekaj jih je, ko to ves čas tudi počnejo, le ljudstvo jih premalo podpre. Na temu leži pa vse. Kot sam lahko z vizijo pričneš, da bi pa prišli na cilj želja slovenskega naroda, nas je pa potrebno določeno število navzgor in to bi naj bil večji del slovenskega prebivaljstva. Dokler bo pa slovensko prebivalstvo sledilo samo medijskem aparatu vodenja države in vsej strakarski razdružitvi pa sprememb v bolje ni za pričakovati!

Razmislite malo Slovenke in slovenci, ter slovenski državljani o vaši zaželjeni prihodnosti, ki je povsem v vaših rokah in podajte svojimi vzglednimi vso moralno, kot osebno podrško, kako vas pripeljati do zaželjenega Cilja! Uspeli boste, če boste to tudi hoteli in prepričan sem da to tudi zmorete , Zato ni kaj več za odlagati vsaki sleherni naj postane na svoj način kakorkoli se da aktiven. Med štirimi stenami bo prišla Svoboda slovenskega naroda, šele, če boste šli vsi povprej na ulice in tem primerno peljali parole, da ste vi država in ne sedanja medijska cerarjeva Vlada!

Lep pozdrav
Franc Jazbinšek