Članek
Ponos, ki nima temelja na socijalno-humanem delu do svojih so državljanov, je samo še zračni balon !
Objavljeno Jun 03, 2015

Akademična klasa še vedno v zablodi

 

Če ni znal kmet uporabiti Mašino, ki jo je ravnokar dobil, je bil toliko pameten in poskrbel, da je prišel do kmeta, ko takšno mašino že dalj časa obvladuje. Toliko inteligence slovenskim politikom ni mogoče prištevati. In, če že konzultirajo z takšnimi, ki bi bilo vredno se kaj zapomniti si mislijo svoje ; « kaj se pa greste, da se bi morali mi od vas učiti ».

 

Osebno mi je to povedal v začetku 90-tih let Dekan Križman v Mariboru ko sem mu ponudil sodelovanje z eno od naših Fakultet V Baden-Württembergu in tako je še danes z vsemi preostalimi politiki. Slovenija in predvsem številčno slovensko ljudstvo pa še kar naprej prenaša to medijsko nastavljeno cmerarjevo vlado. Kako dolgo še? ste slepi, gluhi ali celo gluhonemi. Tudi, če vam vse to majnka imate še svoj razum, ali ste tudi tega prodali za nekaj fickov potkupnine?

 

Čas je tukaj, ko vam bo odprl oči ne samo pri položnicah temveč pred življenjem in smrtjo. Pa razmislite vsi tisti, ki še mislite, da se lahko vse samo po sebi spremeni. Pozabite na strankarstvo in pričnete resnično delovati kot civilne incijative po celi Sloveniji. Združujte se pričnite koristiti razgledanost posameznikov, ki so napoljnjeni z  idalizmom, socijalno humanost na  temeljih pravice in jih uvrščajte v ospredje.

 

Izločujte strankarske levičarske utihotapljence, ki vas hočejo že na vsem začetku zavajati. Vsi potoki naj peljejo v eno samo reko, kateri se nebo moč več upreti. Država Slovenija sliši vam slovenskemu ljudstvu in nikakor pešici diktatorjev kateri so se že prodali, zaradi požrešnosti po zaslušku, Bruslju, brez, da bi podali pereči problem slovenske komunistične usmirjanosti na mizo, ko se iz dneva v dan  že kar na silo usiljuje med slovenski Narod.

 

Franc Jazbinšek