Članek
Slovesko prebivalstvo netolerantno, nehumano in močno šuvenistično
Objavljeno Jun 15, 2015

Slovenija Mati vsem tujcem in mačeha lastnim otrokom

 

Kakorkoli se to čuje nekako nepravično, kar počne Vlada, pa je vendarle nekaj vsakodnevnega tudi v povsem normalnih familijah. Saj to kar počne Vlada izhaja iz normalnih familij, ki ravno tako ravnajo z svojimi otroci. Tudi naše matere so bile v gotovih slučajih mačehe! Primer; spomini na moja otroška leta, so zelo kistalno čisti in vem kako je mama nas odtalala z tremi piškoti in goste silila in jim ponujala na veliko; “vzamte vzamte”, sam se pa še enkrat nisem mogel najesti pošteno kruha, dokler si ga nisem sam zaslužil.

Kruh mi je bil količinsko vedno oddeljen. Takšen način humanosti da se nudi gostem vse na račun notranjega krčenja, je tudi v drugih državah! Ko smo prišli v Srbijo smo bili tudi z vsem mogočem postreženi, kar za domačine niso veljale te norme. Zato mislim, da je potrebno vedeti eno; kot Država na vzven, bo vedno gledala, da humanost nebo potegnila ta kratko!

In prav to počne tudi slovenska Vlada samo verjetno ne v pravem razmerju.

Tudi, ko sem prišel v Austrijo nato v Švedsko in pred 45-timi leti v Nemčijo sem dobil močan občutek velikodušnosti in človeške humane srčnosti, tako so mi ostali nepopisni lepi spomini, kako lepo sem bil sprejet. Zato takšno etikiranje, da je Slovenija Mačeha svojimi otroki bo 100% držalo.

Le to počnejo tudi vse ostale države, tudi Nemčija, kar je pa na vzven pravilno, da tako ravnajo, kakorkoli bodo od vznotraj od svojih sodržavljanov vedno kriztizirani! Je pa res, da vse kar se za druge dobro napravi ne pride vedno dobro nazaj!

Franc Jazbinšek