Članek
N O V O R O J E N Č K I- B O R C I
Objavljeno Jun 22, 2015

Sramotno niske pokojnine na eni strani in na drugi strani neupravičene pokojnine za novorojenčke B O R C E

Dokler se boste upokojenci pustili zavajati od Rjavca, ki vam samo obljublja višje pokojnine katere so rezervirane samo za borce boste lahko še samo tarnali. Za borčeve novorojenčke je bilo potrebno imeti samo nekakšne priče in že jih ohrabri visoka dodatna pokojnina. Takšnih zgodb poznam še od pripovedovanja mojega očeta. Pa tudi podpora, ko jo podajate temu krim...inalnemu komunističnemu systemu vas bo še kar naprej teplo.

System, ki ni u stanju pravilno zaposliti svoj Narod je system parazitov, katerim ste volilci podali platno in škarje v roke in tako vas skubiti, kje se še da. To je njihovo poglavitno delo. Saj, če bi bil system namenjen pravemu delu, potem parazitov nebi bilo mogoče več prenašati.

Hitro jim bi pričeli se prebujati njihovi možgani, v kolikor jih še kdo ima, saj jim je bila še samo kurbarija v mislih! Reševalno razmišljanje parazitske krize jih bi sililo, kako z delom uspešno priti skozi življenje, kar je do sem ves čas skrbel in še skrbi UDBO-komunizem, da gre le parazitim, špekulantim in vseh vrst lopovom kot tudi večinskim delu politikom perfekt!

Franc Jazbinšek