Članek
GIPFEL BLAMAŽE SLOVENSKE VLADE
Objavljeno Jul 24, 2015

Slovenska Arbitražna novost mimo VLADE!

 

 

Najnovejši škandal, ki se je dogodil z tajnimi pogovorji o arbitraži piranskega zaliva, brez vednosti Zunanjega ministra Rjavca in pa predsednika vlade Miro Cerarja je dosegel GIPFEL blamaže na vladnem nivoju. Pri nam v Nemčiji, bi v takšnem slučaju odstopil  predsednik vlade ne samo Zunanji minister. Da se pa v Sloveniji gredo vse druzga kot vladati, saj se gre striktno le za parazitsko opblast se pač nebo prav nič zgodilo.

 

 

Cmerar brez Rjavca odleti, ko muha in tako je povsem razumljivo, da bo Cerar vse napravil, da ostane Rjavec na svojem posten. Takšna so pravila med samimi nestrokovnjaki, ki nevedo druzga, kot svoj močno nasedujoči Narod na vse različne načine nategnati. Slovenke in Slovenci ali si lahko predstavljate, da boste morali vsi nepreveligirani slovenski državljani še dodatno skrčiti pasove in zmajnšati konzum že same prehrane, ki vas bo stalo tudi pogotovih življenje, ker vas vlada ves čas zavaja in vi ne ukrepate prav nič.

 

 

Kje je obtičal vaš naravni instinkt, ko se gre za golo preživetje in pa toliko nakupičene laži, ki prihaja iz virov same vlade. Ali vam sploh še dela kakšen živc, ko bi vam dvignil krvni tlak in stem adranalin korajže pri vsem hlapčevskem poniževanju in izigravanju, kar vlada ves čas z vami počne. Samo pogum in ulice so lahko vaša rešitev in prav nič druzega. Potrebno se bo okorajžiti in podati na pot slovenske SVOBODE. SVOBODA sama nebo prišla do vas, zato kaj še čakate?

 

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland

Franc Jazbinšek