Članek
Politik v političnem koncertu brez posluha!
Objavljeno Aug 14, 2015

KAJ POČNE KORAJŽA SLOVENSKIH INTELEKTUALCEV

Razlage različnih komentarjev dokazujejo kako močno je slovenski večinski del naroda oddaljen od svojih lastnih nalog, katere slišijo vsakodnevnemu življenju. Malo je teh, ko razmišljajo vsaj delno z svojo glavo in Raritet tistih, še majnšega števila, ki se jim prišteva intelektualnost in vedo vse v natančno kako deluje celoten sistem obvladujočega hlapčovskega slovenskega naroda.

Nikakor se ta Rarirtet ne pojavlja med politiki tol...iko kot med anonimnimi slovenskimi državljani. In, če je kdo zašel v te umazane vode politike, se mu je zgodilo, da si je pridobil vsaj zadosti flekof, ali se pa pustil tudi čisto zamazati in nato zapustil koncert z svojim napačnim posluhom. Ni potrebno biti politik pa vkljub temu se je mogoče postaviti v njegovo umazano vlogo. Saj v nami kot ljudje obstojajo vse varjante razmišljanja in metode življena, kot v dobro in nič majn v slabo. Bistveno je za kaj se človek odloči?

Kot politika in nič majn cekrkev imajo povsem iste principe in oprijemne mehanizma, kako sprva svoje žrtve osiromašiti in jim nato dokazovati svojo humano pomoč, da bi uspelo oportunističnem demagoškem osebju, ki je v sebe prepričan, da vse bolje ve, se obdržati na oblasti. Ni se čuditi nečemer, da so ljudje, ki neznajo voditi računa o samemu sebi, da so prav ti špekulantim povsem prepuščeni.

Današnji sistem je temu v namen in deluje pod streho starega sistema. Demokracija je prišla na papir in samo toliko sprostitla, da se lahko ljudje prosto izražajo stem pa še bolj izpostavijo posledicam. Da je strah edini, ki skrbi za mirno diktatursko delovanje, in da še naprej pri temu ostane, je potrebno medijsko okviriti, sčmer se dozirajo doze strahu, kot na vznotraj države in nič maj dodati, kako je še kje v svetu slabše predvsem pa vojske, katere se nobeden Narod tega sveta ne želi.

Ti mehanizmi vseh politikov sveta se natančno koncepirajo za zaprtimi vratami z povdarkom najvišje tajne (prosti zidarji). Za kriminalno vodstvo je potrebno sicer en del inteligence predvsem pa bujnih umazanih fantazij, katerih je moč na račun naivnega slovenskega ljudstva vedno znova z lahkočo izvesti. Takšne metode veljajo za pretežni del sveta!

Intelektualen potencijal se drži ves čas v večina ob strani pasiven in opazuje ter posreduje upozorila med narod, ki nima svojega presodka. Ker je pa pravilo v demokracije večina zmaga, bo pač še v naprej veljalo, da oblastnik Cerkev, kot tudi Vlada, demagoških vsevedežev, ki jim javna medija leži pod nogami, bodo slovenski Narod še v naprej zavajali tako, da ostane v zablodi in se bo ta slovenski Narod lahko samo še spraševl, kam pelje vse to?

Kje ste Cerkev in politika, ki bi morali vprašanju, ki si ga zastavlja slovenski Narod odgovoriti?

Lep pozdrav iz Baden-WürttembergaDeutschlands schönste Reiseziele
Franc Jazbinsek