Članek
Psihično kliniko preimenovati v Fermacojtski poizkusni center za ljudi!
Objavljeno Nov 15, 2015

Slovenske žrtve ciklusa Pfermacojtske industrije, skozi psihijatrične klinike!

 

 

Že kar nekaj člankov sem prebral o psihijatričnih klinikah po širni Sloveniji in potegnil vsporeditev z tudi mojimi osebnimi izkušnjami z psihijatrično kliniko v Vojniku, v začetku 60-tih let in me sicer ni nič presenetilo, da se takšne stvari dogajajo še danes, kar je vse druzga kot ljudi zdraviti. Te klinike se bi morale preimenovati v fermacojtski poizkusni center! Da pa temu ni tako leži na skorumpirani politiki države Slovenije, ki bi za svoj visoki honorar ali bonus prodali še svajo lastno mater. Podobno ugotovitev sem imel tudi jaz glede izbire žrtev, ki si z lahkočo polnijo  te poizkusne fermacojtske centre. Regionalno nastavljene zdravike, v katere slovenski narod še vedno veruje, da kar zdravnik reče, to mora že biti res saj v večinskih primerih nikakor ni razgledano ljudstvo in že se znajdeč v enih od takšnik fermacevtsko-poskusnih centrih (Psihičnih klinikah).

 

 

Mene osebno so imeli namen uničiti onesposobiti za normalno življenje in mi na koncu še podali dijagnozo, ki ni imewla takrat in še danes nič skupmnega z mano. Rešila me je moja takratna intelegenca in mi podala instinktuelen občutek, da moram to drugače ljubljeno deželo Slovenijo čimprej zapustiti in oditi v tujino. To sem tudi storil in od tega trenutka naprej si pričel čistiti organizem od vsega strupa, ki sem ga moral na silo pred medicinskimi rabli (uslužbenci) užiti. Ko sem prepoznal kakšen je njihov sistem, sem pričel z metodo bruhanja. vseeno so mi pa poškodovale tablete želodčno sluznico, ki je prešla v kronično obolenje in posledično rane na dvanajsterniku in želodcu.

 

 

V nekaj letih v Nemčiji sem uspel moje zdravstveno, takrat zelo slabo stanje zopet stabilizirati. Danes, ko tu in tam preberem kakšen članek z podobnimi izkušnjami od teh fermacojtskih poizkusnih centrov, kot je to zelo na glasu Ljubljana polje ali Vojni, pomislim na vse, ki so pod silo zdravnikov bili napoteni na te poizkusne centre, kako bi kriminalni korupcijski ciklus še neprej nemoteno deloval. Da bi bilo pa nujno te poizkusne centre ukuiniti pa nebo mogoče tako dolgo, dokler bo slovensko prebivaljstvo v podpovprečni ineligentni stopnji! Samo z nadpovprečno inteligenco je mogoče, da se sam obranič takšnega kriminalnega posega v svoje življenje, ki načrtno deljuje v kontekstu z korupcijsko oblastjo!

 

 

Človek je bi in bo ostal še vedno samo številka vse do časa dokler se sam sebe nebo prepoznal in opazil, da ni pravice na tem svetu in če jo hočeš doživeti, potem si primoran sam kaj storiti in to celo življenje. Vsakdo ima nad sabo kar nekaj krokarjev, ki krožijo nad nami in čakajo kako nas porabiti za svoj lasten obstoj! Slovenija z svojo vladno oblastjo, je danes še posebno nastrojena kako si zagotavljati zadosti žrtev, ki ji kot hlapčki pod silo straha v svoji nerazgledanosti morajo slediti!