Članek
Nepotreben strah v Sloveniji-Evropi
Objavljeno Feb 06, 2016
Multi.mIjarder g. SOROŠ prestrašil slovenski narod, ko je nakazal vizijo prihodnosti svet!

Če se slovenci pustijo prodati za nekaj Trenerk svojimi politiki ob volilnimi kampanijjam, ki slovenske volilce ves čas še samo zavajajo, potem bo mogoče razumeti, da je mogoče v svetu še kaj več početi kot samo 2. miljonski slovenski narod prisiliti, da bo pričel masovno zapuščati Slovenijo, ker se enostavno ne zaveda, da bo prišel čas tudi za večina, do danes še preveligiranih, ko bodo osiromašili in bili ravno tako prisiljeni zapuščati svojo danes še priljubljeno okolje Domovine.

Nekdo je prepoznal slabost slovenskega ljudstva, ki nima več sinteze medsebojnega povezovanja, temveč se združujejo le še v majn pomembna majnša društva, ki so več kot majn tudi že med sabo skregana. Takšno slovensko nacijo na rafiniran dolgoročni plan izradirati iz geografskega območja ni teško. G.Saroš, je zadosti močan, če mu je to želja še v svetu kaj spremeniti, potem zato, ker vidi svet v prihodnosti z neizogibnimi spremembami.

Teža, ki jo še danes svet v svoji zaostalosti demonstrira je nacionalnost, kot tudi meje v svetu in jaz bi še dodal visoka stopnja nerazgledanosti ljudi, ki so osko in kratkovidno gledni! To izkoriščajo vse oblasti širom sveta, sčemer so se z lahkočo gradileves čas do sem, kapitalne piramide in to vse višje in višje in obseg njih je postajal vse manjši in majnši. V tem ozkem kapitalnem obsegu piramide se sedaj nahaja tudi Soroš. Verjetno ima njegova širokosrčnost, kaj z njegovo vestjo skupnega, ker ve, da bodo takšne piramida pričeli enega dneva podrati masovno nezadovoljni ljudje tega planeta.

G. Soroš želi svojo kapitalno piramido še v svojem življenju pričeti zniževati in dosegati stem večjo širino obsega. Da si je upal Soroš podati v javnost sicer nič kaj novega, kot vizijo sproščanja kapitala in v ta namen reševanja svetovne krize, kar je za nas pogotove že več desetletja v naprej napovedalo, je samo za pozdraviti. Kot nakazuje potrebo Soroš, da mora nacionalnost, kot meje zgublajti na pomenu in Evropa sprejeti begunce-migrante pomeni ljudi sveta usmirjati v kosmopolitičnost!.

Da se bo Afriški kot azijski narod pričel skozi vedno večjo vsestransko krizo pomikati proti evropi, ker je tudi Evropa pa nič majn Amerika za večji del vse nastale krize kriva, ima multi-milj.Soroš v dolgoročnem planu prihodnosti povsem realno vizijo.Tudi jaz upam, kot kozmopolit v čas, ki nas bo prisilil se strniti skupaj, če bomo hoteli še kakšnih 100 let preživeti na tem skupnem planetu mama zemlja! Takrat pa brez nacionalnosti in vseh do sem, še obstoječih meja! Čas nas bo vse hitreje usmirjal v multi-kulti in stem v kozmopolite, kako se še sploh obvarovati na našem drugače čudovitem lepem planetu mama zemlja!

Franc Jazbinšek