Članek
Ljudske civilne incijative najpomembnejši steber slovenske ustave!
Objavljeno Mar 19, 2016

 Ko se boste z zadostno odgpovornostjo vse ljudske civilne incijative angagirale za zamenjavo sedanjega sistema, ki vas še samo zavaja, vam bo mogoče se tudi poenotiti in tako dosešti vaš Cilj!

 

Ljudske civilne incijative morajo ostati v Sloveniji nosilec družbene ureditve in tako najpomembnejši sestavni del slovenskega vladnega statuta! Vsaka  pokrajina v Saloveniji naj bi imela eno ljudsko civilno centralno incijativo. Na njo bi bile vezane hčerke ljudskih civilnih incijativ posameznih občin. Vse centralne pokrajinske ljudske civilne incijative  z hčerkami, bi pa nosile vodilno vlogo sestave slovenske vlade, v kateri bi bile zastopane vse slovenske pokrajine! Iz vsake pokrajine, bi bile izvoljene dve osebi ženskega spola in dve osebi moškega spola.

 

 Če gremo iz sedanjega števila pokrajin 12 bi bilo skupno število izbranih oseb 48. Iz teh 48 oseb se bi volilo predsednika države in predsednika ministerstva; Ministre pa omejiti na število12, kar bi pomenilo, da bi vsaka pokrajina imela enega ministra, Ministerstva mora ostati varjabelj po teži potrebe, jih mogoče tudi v funkciji zamenjati, kot v morebitni nepotrebi odstraniti! Celotna družbena ureditev bi naj bila strateško formirana in racionalno koncekventno izvedena. Samo kar se bo ustvarilo se lahko tudi porabi z dodatno nalogo si ustvariti od bruto socijal produkta najmajn 1% rezervnega depota za rizične potrebe!

 

 Zdravstveni sistem popolnoma reformirati, stem. da se poskrbi za utrezno klimo med delodajalcem in delo jemalcem. Predvsem pa odstraniti ves do sem kriminalno nastavljen močan lobi, iz strani phermacojtov, kot tudi politikov, ki je ves čas še vedno vezan na močno korupcijo! Socijalne zavarovance, ki plačujejo preterano previsoke prispevke pa seznaniti o vseh različnih metodah zavajanja iz strani zdravnikov, kot medij, ko tako močno lobirajo preventive, katerim sledi naivnost in si tako z svojo zdravniško podjetniško strategijo polnijo vsi po vrsti kasse! Na osnovi visoko številčnih nepotrebnih metod zdravniških posegov v človeško telo, ljudje, posledično svoji naivnosti po vrhu še predčasno umirajo!

 

 Slovenija-Država, ki ne uspe voditi računa o vseh rafiniranih manipulacijah, ki jih vodijo velike koncerne in pogotovi slovenski politiki na račun državnega proračuna, bo vedno v proračunskem deficitu. Pra to se dogaja vsa desetletja in temu je mogoče napraviti konec samo z spremembo volilnega sistema, v katerem mora postati slovensko ljudstvo z obcijo, vsakogar, ki bo kršil ustavna pravila brezpogojno odpoklicati in stem si kot ljudske civilne incijative zasigurati najpomebnejši steber v slovenski ustavi!

 Lep pozdrav iz Baden-Württemberg-Deutschland

Franc Jazbinšek