Članek
V Sloveniji Javne hiše kompenzator posiljstva!
Objavljeno Mar 24, 2016

Ne več prostitutka, temveč sexualna socijalna uslužbenka

 

V dolgoletnem zasledovanju vseh različnih tem, ki jih ljudje vnašajo v svoje komentarje je v zadnjih časi z prihodom beguncev-migrantov zaslediti strah pred njimi in to predvsem zaradi tu in tam ksakšnega posiljstva. Vse to kaže tako kot, da tega strahu pred njihovim prihodu naj nebi bilo. In ker vemo, da temu ni tako in da slovenska sodna oblast z lahkočo pometa pod tepih vso kriminalno dejanje seksualne izlorabe se mi podaja ideja kako vsaj delno vso seksualno izlorabo oblažiti.

 

 

V razvitih državaj, kje je Demokracioja in lieberalnost pronikala v zakonodajo je tema, posiljevanje, le še na obrobju družbenega življenja. Da vemo, da nam nebo mogoče povsem ta posiljevalni sexualni nagonski delikt v popolnosti zatreti, je dejstvo, da ga pa lahko legaliziramo, kot instiutucijo za sprostitev seksualnih potreb in njimi podrejeni napetosti, bi bilo smiselno ustanoviti obrtniški servis teh sexualnih dejavnosti.

 

 

Za vsa večja mesta v Sloveniji odpreti javne hiše, ki bi dobila dekleta z njihovo polnoletnostjo, delovno pravico prodajati svoje sexualne ponudbe legitimno v zato odrejenih javnih prostorih. Delo bi se naj tretiralo, kot obrtniška dejavnost Sp., z vsemi v to vrst vključene dajatve! Ta vrst servica bi v največji meri oblažila do sem, v številčnih primerih familjarno življenje slovenskih Familij, ker je posiljstvo prisotno vsaki dan!

 

Spolna potreba moških, ki sami živeijo bi bila zadoščena, saj bi zahajali v te sexualno servicne hiše. Pri nam v Nemčiji pri tolikšnem številu Auslenderjev (Delavcev), ki sami tukaj živijo, bi bilo zasigurno v drugem slučaju ogromno posiljevanja, tako pa si svoje sexualne potrebe rešujejo za nekaj evrov v javnih hišah!

Franc jazbinšek