Članek
Pasivnost je blokada razvoja demokracije!
Objavljeno May 07, 2016

Spoštovane moje Slovenke, Slovenci, slovenski državljani,

Potrebno se bo pod nujno rešiti iz vse pasivnosti, ki vas je slovenska nikakršna politika z povsem napačnem strankarskem sistemu razdrobila in načrtno pahnila v pasivnost v kateri ste postali mnogi še dodatno več, kot majn povsem apatični! Apatija je bila že v Jugoslaviji vedno prisotna in je danes še z dodatno nadgradnjo, ko so si ob plebiscitu slovenski takratni možakarji in nikakršni politiki izdelali planski načrt, kako izkoristiti demokratična načela in vam uvedli strankarski sistem, namesto večkrat tudi od mene predlagani švicarski Kantonski sistem. Takrat je slovenski Narod pošteno nasedel. Jaz sem močno opozarjal, da bodo s strankarskim sistemom postali ljudje v Sloveniji v politični strankokratski koalicijski vladi, samo še hlapci.

Niso mi hoteli verjeti in danes se tega ne da več prekriti in pomesti pod tepih. Danes v Sloveniji, vsi vse vedo, kako napačne so bile vse vlade, razen kratkega mandata Janeza Janšeta, ko je napovedal potrebne reforme, kar bi takrat lahko pomenilo, že iztirjeno lokomotivo spraviti še na prave tračnice, ki bi vas popeljala v prijetnejšo bodočnost. Zrušili so ga takratni slovenski javni mediji, z kriminalnim sodstvom na čelu in slovenski Narod namesto, da bi takoj zadosti močno protestiral in takoj spremenil volilni sistem na “švicarsko Kantonskega”, se še danes ubada z napačno nastavljeno Demokracijo, ki ne izvaja svoje funkcije, temveč se je pretopila v totalitarizem DIKTATURE! Ko se omenjajo, slovenski sindikati je potrebno vedeti, da vsi sindikati po vrsti, niso nikoli kaj doprinesli, da bi se slovenskemu narodu dvigoval štandart, temveč zgolj kako si z vlado na čelu zagotoviti svoj obstoj.

Korupcijsko razsajanje po celi Sloveniji je odločevalce pripeljalo v stanje da bi prodali še svojo lastno mater. In tako so se pričela podjetja zapirati in ljudje so ostali na cesti. 15 polnih let sem delal v podjetju Jazbinšek consalting- West&Ost-Wirtschaft Export-Import in usmerjal delo v Slovenijo. A kaj, ko je pričelo delovati tajkunstvo, voluharstvo, ki je prodrlo v zadnjo poro, vsakega Slovenca in Slovenke, nakar je pri meni nastopilo veliko razočaranje. Zamrznil sem svetovalno podjetje za Slovenijo, ker se nisem hotel vključiti v tok gospodarskega in političnega kriminala, kar se danes očitno kaže v vsej svoji dimenziji. Osebno vidim pomanjkljivost pri vzpodbujanju, k samozavesti, katero sem nekoč močno sam promoviral in koristil vsako priložnost kadar sem gostoval v Domovini-Sloveniji in to 100 in 100.-krat. Takrat sem dajal, danes pokojnemu Krambergerju, vso pomoč, saj je govoril slovensko prleško ljudsko govorico in je naznanjal kritično resnično prihodnost. Ker je govoril resnico, so ga takratni še danes živeči udbovci dali umoriti! Kar je še do danes odprto vprašanje, čeprav vsi mi, ki malo dalje vidimo lahko močno mislimo, kdo je ta oseba, ki še tako močno, vkljub vsemu gospodarskemu kriminalu, uživa svobodo na račun kriminalnega sodstva, ki so si ga takratni možje, pisali na svojo kožo!

Takšnih Krambergerjev bi rabila Slovenija danes veliko, ki bi ljudem dopovedati, da vlade, ki se osnujejo na način strankarskega sistema načrtno drobijo slovenski narod, ki posledično v takšnemu sistemu postaja vse bolj pasiven in povrhu povsem apatičen. Protestne masovne manifestacije širom Slovenije bi bile edino sredstvo da se slovenski Narod osvesti, da se ga pripelje do odločnosti in samozavesti in preko tega do prevzemanja odgovornost. Vse kar bo zagotovilo sodelovanje in združevanje moči, je treba napraviti, da si bo “DEMOS”- Ljudstvo samo zagotovilo svoje pravice in tudi nadzorovalo njih izvajanje. Samo z odpoklicno klavzulo vsakogar, ki bi se pregrešil zoper ustavne človeške pravice je mogoče »lokomotivi zagotoviti zadosti kisika in goriva«, ki vas bo pod vodstvom vašega “DEMOSa” pripeljala na cilj Demokratične svobode!

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga v Domovino Slovenijo Franc Jazbinšek