Članek
Slovenska prihodnost računalniških socijalnih programov bo izničila koruptivne politične špekulacije
Objavljeno May 09, 2016

Da bi ljudje lahko resnično svobodno živeli, bi morali sprva se poprijeti z procesi, ki bi v okviru  politike  postavili dialog, človeškega medsebojnega sporazumevanja! Do danes to deluje v Sloveniji z strankarskim sistemom v povsem obratni smiri.

 

Večkrat omenjam difinicijo vokabla “POLITIKA”ki ni nič druzga kot dnevno delo vseh različnih procesov, kako bi na vznotraj kot na vzven ena Država najuspešneje delovala. Da pa temu ni tako bi moral danes vsak slovenski državljan, in državljanka vedeti! Ljudje, ki so se več kot majn sami kapultirali v političen vrh, so se hitro prepoznali, kako nemočni postajajo z svojimi povprej vsemi obljubami, ki so jih propagirali, kako se uspeti prebiti v prve vrste vrha umazane politike. Da je bil ta tako pomemben vokabel kot je to POLITIKA že vedno popolno izlorabljen špekulativno izkoriščen in ne imel z resnično funkcijo skoraj, da nič skupnega, se ljudem še do danes ni razsvetljil razum, da so sami žrtev vsega kar so si izvolili!

 

Mislim pa, da čas in stem človeški razum dozoreva vse hitreje in stem tudi spremembe, ko bo potrebno našo človeško zaupanje prenesti na višjo instanco inteligence, kje nam bo mogoče točneje slediti kaj se v setavni glavi politične družbe, dogaja. V ta namen je moja že več deset- letna stara vizija kako našo politično prihodnost zaupati inteligentni raöunalniüki tehniki in vedno majn ljudem, ki so predvsem podvrženi vsemi mogočimi korupcijskim špekulacijam. Veliko bo zopet takšnih, ko bodo striktno proti moji viziji, ki naznanja tehničen napredek, kar se je vedno dogaja z napredovanjemm tehničnih uspehov. Pa vendarle, je še vedno razvoj tehnike dokazoval napredek za vso človeštvo in tako bo tudi z mojo vizijo, ko se bo politično vodilno zaupanje preneslo v inteligentno tehniko logike in podalo ljudem vedno močnejši občutek.pravice, predvsem pa poštenosti. Ko bodo nastopili socijalni programi med ustvarjanjem in trošenjem bodo oravnovešali tudi razmerje med revnimi in bogatimi.

 

Tako  se bodo škarje pričele vse bolj zapirati in standar bo tem primerno, za do sem revne pričel hitro rasti. Mislim, da je dokaj lahko razumeti kaj jaz naznanjam. Bodite pripravljeni slovenski Narod iz strani politike, na odklonitev takšnega realnega pravičnega sistema. Politično nasprotovanje bo vse napravilo, kako do takšnega inteligentnega rasčunalniškega sistema naj nebi prišlo. Saj v takšnem sistemu se bi njihova bančno oazna jezera pričela vse bolj izsuševati. Temu v namen bo pa sedanjo slovenska korupcijsks politiko vse nspravila, da se njihova oazna jezera nebi nikoli izsušila! Pa razmislite slovensko ljudstvo, kako dolgo boste še uspeli slediti špekulantni korupcijski politiki, ki vas ves öas zavaja in poslediöno temu povsem razdrobila in vas spremenila v nasprotnike vseh vrst strank, z katerimi si politični gavnerji pa zagotovijo še vedno buržuazno življenje, ki gre na račun najutrpelega ene ¼ pod pragom preživetja slovenskega naroda!

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga v mojo Domovino-Slovenijo

Franc Jazbinšek