Članek
Privatizacija po slovensko skrajna lopovšina!
Objavljeno Jun 11, 2016

Slovenija je družbeno obolela na leokemiji!

Kdo bo tisti, ki jo bo rešil?

Zlatarna Celje bi slišala danes lahko tudi meni, ali kaj druzga, ker so bile Banka glavni delež premoženja. Da sem vedel kako načrtno kriminalno je deloval takratni bančni vrh, sem ponudbam odklonil. Večina podjetij je slišala bankam, ki so jih ponujali z krediti takratnim kandidatom. Že ob sami razdelitvi cerifikatov je bil striktno načrtno izdelan kriminalni plan, komu bo jutri slišala Slovenija.

Vsi, ki so sicer pripomogli k bančnim luknjam so vedeli za to in skrupolez uzeli ponujene nepovratne kredite. Dobro uspešno mazilo za pridobitev to vrsto nepovratnih kreditov so bili bonusi visokih zneskov! Zato je še toliko bolj povsem normalno, da v takšni igri je moralo podkupljeno sodišče zraven igrati. Zato danes verjeti v pravno državo je največja neumnost vsakogar, ki to počne. Stara garnitura sodne oblasti je skorumpirana in jo nebo mogopče rehabilitirati.

Nikakor si nemorem predstavljati, da ste v Sloveniji tako zamračeni in ne storite nič proti sedanjemu sistemu v kateremu tečijo vse rakovne celice različnih obolenj, ki jih že čuti slovenski Narod in bo še v naprej vse bolj čutil, dokler se neboste med sabo pobili! Takrat se nebo več vedelo kdo še sploh ni kaj kriv. Moje mnenje je vsi ste krivi, ker se še vedno samo zanašate en na druzga.

Vstran z sztrankarsko skorumpirano oblastjo!

Vstran z strankarskim sistemom, ker je za Slovenske razmere preobširen!

Vstran z sedanjim skorumpiranim sodstvom in tisočim pravniki, ki so kot krokarji nad slovenskim ljudstvom!

Vstarn z ljudskim incijativam, v katerih je jedro komunističnih podtaknjencev!

Ko vam bo vse to uspelo se boste šele pričeli zavedati svoje največje napake, ki jo ves čas počnete in to je; „ne odlagaj temveč stori, ker te lahko odlagane drago stane“.

To višino cene z odlaganjem si dvigujete iz dneva v dan sami!

Lep pozdrav mojim nezadostno pogumnimi sonarodnjakim v Sloveniji!

Franc Jazbinšek