Članek
Zapis pred enim letom
Objavljeno Jun 27, 2016
Zapis iz enega leta nazaj in še vedno aktualen!
Baučerja in njemu istih lopovov, se vlada boji. kot hudič križa!
Baučer in njemu isti lopovi, so dokaz ene države, kako je lahko tudi drugače. Nazadnje bodo še prišli kot zmagovalci in rešitelji pred slovenskim narodom. Mi pa, ko smo jih stalno ogrožali pa kot extremisti, anarhisti proti državni elementi, kot v nekdanji Jugoslaviji, če si kritiziral UDBO. Tudi jaz opazim, da se poslužujejo tajne službe vsega, kar podamo v javnost, ne samo v Sloveniji.
Naši nekdanji DDR-osis so špecijalizirani vohunci in jim je takšno delo poslasščica. Moj mišljenje je, da bo Baučer lepega dneva iz neznanega razloga preminul, saj le tako bo mogoče tajno Krambergerja pa nekaj uspelih in tudi ponesrečenih prometnih nesreč in doktorskih doktrin še naprej slovenskem naivnemu ljudstvu prekrivati.
Mislim, da ti ljudje z kriminalnim zločinskimi sposobnostmi so jedro slovenskega Raka! Če se tega raka ljudstvo nebo iznebilo, bo kmalu nastopil strah in trepet širom Slovenije. Zapori se bodo pričeli graditi z delavnicam, kako nepokorjene državljane na legitimen način izkoristiti v takšnih delavnica. Struktura vodenja države bo hirarhično delovala na principu, če ti kaj nebo všeč, imamo plac za tebe, če ga boš pa še kar naprej sral boš pa likvidiran, brez da bi kdo vedel od koga.
Vse bo ostalo pri starem, kar se že ves čas dogaja. Gledate kriminalno sodišča, ki pusti lopove na svobodi, pomeni, da živite še vedno v udbovskem razmerju. Če si njihov se ti ni potrebno ničesar basti, če pa nisi, pa prideš na spisek pokoravanja in kdo to nebo zmogel pa na spisek likvidacije!
Franc Jazbinšek