Članek
Slovenci / Slovenke izven Sloveniji in naše tretje oko!
Objavljeno Jul 02, 2016

Slovenci širom sveta gledamo na težave v Domovini z tretjim očesom!

Sloveci v svetu imamo pogled na Slovenijo dokaj oster in tem primerna naša obsojanja v slovenski prostor na vso nepravilnost, ki izhaja še vedno iz Udbo-komunističnega štaba. Slovenski Narod pokoriti in ga ves čas strašiti, saj kaj drugega tudi ta kriminalna udbovska zakonodaja še ni nikoli počela. Osiromašenje, ki se še vedno stopnjuje, nepreveligirano ljudstvo je že zdavnaj doseglo rob preživetjain, na d...rugi starni se pa vse bolj lopovščina komunistična bogati!.

Prišel bo kmalu čas, "REVOLVE", ko si slovensko ljudstvo vsega nebo več dovolilo. In resnica bo zmagovalec nad krivico. V to ste lahko prepričani vsi, kot pošteni izlorabljeni nepreveligirani slovenski Narod, kot tudi kriminalci vladujočega sistema z vso vašo diktaturo.

Komunistična banda, bo enega dneva dobila svoj račun, ker je kriva, da smo morali na 100 in 100 tisoče zapustiti svoje ljublene domače kraje in se podati širom sveta kar se še danes dogaja, ko odhaja mladina v urejene države in si tam kuje svojo karjero, ker ji slovenska ferzagana vlada to ni omogočila!!

Franc Jazbinšek