Članek
Kdo ni za EU-skupnost, ta ne pozna vrednoto "MIRU"
Objavljeno Jul 05, 2016

 Referendum o izstopu EU-skupnosti je strup miru!

 

Udbo-komunizem, kot nekdaj v preteklosti na samem začetku širjenja te jugo-udbo-kuge, ki je v nekaj letij pobila in pomorila več 100 tisoče Slovenk in Slovencev in na sto in 100 tisoče nas prisilila, da smo zapustili našo drugače ljubljeno Domovino, nosi danes vse posledice svojega ferzagna.

 

Takrat nas niso bili u stanju poslušati in verjeti v naše vizije in še danes to isti komunisti počnejo. Kot takrat relativno mladi po naravi Demokrati, ki smo nakazovali pot v Demokracijo in v privatno sistemsko družbo, ki bi skrbela za vsostranski razvoj, kot v tehniki turizmu in družbeni ureditvi, ki bi imelo ljudstvo zadnjo besedo, je postalo za komuniste nepredmetno!

 

 Če bi nas takrat poslušali in uspeli nam slediti, bi do vsega tega kriminala, ki ga danes ljudje občutijo pod pragom preživetja in to na celi črti, nemoglo priti! Da ste nas prisilili zapustiti Domovino ste imeli lahko vse početi, kar ni bilo u skladu z poštenjem pravico in danes imate vaš rezultat, ki ga nosijo na plečih pod pragom preživetja več kot pol miljona slovenskega ljudstva!

 

Kamor koli smo se v širni svet napotili smo dokazali, da smo zadosti inteligentni mnogi od nas visoko nad povprečjem, kako pričeti slediti svojim karjeram  izobraževanja večkrat na pobudo družbe v katero smo prišli in urejeni sistem nam je vse to omogočal, kar je jedro Demokracije!

 

Če bi vsem nam bila ta prilika takrat ponujena doma v Domovini Sloveniji, ki jo danes uživamo izven nje in z vsemi še doma ostalimi iz privatnega sektorja, ki ste jih zavirala skratka uničevali, bi bila danes Slovenija ne druga Švica, temveč prestižna Slovenija z vsem  priznanjem v razvoju vizionskega novatorstva v tehniki in nič manj v turistični dejavnosti in to poznana širom sveta. Življenski štandart bi se pa povspel na špici sveta.

 

Danes delajo ti isti levakarji iz starega komunističnega smradu propagando o izstopu iz EU-Skupnosti! Predvsem zato, ker se bojijo razvoja časa, kateremu se ni moč izogniti saj mu je potrebno striktno slediti, kar komunisti to ne zmorejo! Posledično temu Slovenijo zopet zapušča mladina, ki ji je intelek, zadosi preudaren in si ne pusti zatreti iz strani nikakeršne solovenske vlade možnosti do ustvarjanja svoje karjere.

 

 V kolikor bo pa v prepričanju propagande za izstop iz EU-skupnosti, levakarjem uspelo je pa že naprej nakazan rezultat njihovega skrajnega ferzagna. Zato dobro premislite predno vas bi levakarji ali keri koli, probali pošteno nategniti, z izstopom oiz EU-predvsem levica, pa morda tudi desnica, saj momentalno je teško ločiti kdo je kdo, ker skačejo posranci iz stranke v stranko, kot zajci na pobegu!

 

Če si boste zaigrali EU-pripadnost ste si zasigurno zaigrali prijetnejšo prihodnost. Vedeti je potrebno, da ste izven Eu-skupnosti, še samo pičkin dim, ki vas lahko vsakdo še dodatno nategne, tudi izven Slovenije. Budale, komunistične, če boste pristali na referendum za istopiz EU-Skupnosti!

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland

Franc Jzbinšek