Članek
Enkrat politik vedno politik
Objavljeno Jul 23, 2016

Kosmus odtehta vsako miselnost tudi od G. Marjana Podobnika

 

Kako daleč je od realnega razmišljanja Marjan Podobnik, dokazuje tipično z svojim vedno ponavljanjem »mislim«, v čemer ni nobenega  njegovega  intuitivnega prepričanja, ki mu ga lahko zagotovi samo kozmična centrala, v kateri se takšne spekulacije misli ne dovolijo prepričljivo iznašati. Vsaka misel, ki ni z realnostjo in poštenjem bila na zlati kozmični vagi vagana podaja nesigurnost izražanja!

 

Misliti je eno, vedeti pa povsem nekaj drugega in kdo to ne ve, ta ni dosegel realnost kozmičnega presojanja in takšnemu se vodenje nad ljudstvom ne more zaupati. Kozmična višja sila katera deluje na nas nam podaja intuitivno odkrivanje samega sebe, in s tem tudi druge, kako se jih najbolje prepozna in s tem se odkrijejo tri poglavitne kozmične osnove našega življenja, ki jih vsaki nosi v sebi! Prvo je kozmičen Bog, ki živi v nami, drugo je kozmični Jezus in tretje je kozmična slabost hudiča, ki se tu in tam trudi, kako bi nas zapeljal.

 

Vse te tri kozmične snovi nosimo od samega rojstva sabo. Boga zato, da smo dobri pravični solidarni humani, vse kar pač je v dobro zapisano in satana gledamo kot slabost, če nas prevzame, da postanemo hudobni, brutalni, skratka povsem v nasprotju z kozmičnim Bogom. Jezusa pa nosimo v sebi, kot sinonim Ljubezni, ki se bori za pravico-poštenost in seje ljubezen okoli sebe v maso ljudi!

 

Pri Marjanu Podobniku ni bilo do sem še kjerkoli zaslediti ljubezensko naklonjenost do svojega slovenskega Naroda, temveč sledil je po politični odskočni deski lastnim interesom podjetništva. Pustil se je z politično odskočno desko kopulirati v gospodarstvo (TELEKOMEN). V telekomnu so mu zadišali milijoni in pozabil je na svoj narod, ki je komaj plačeval prispevke v nasprotju daje Telekomen delal več 100 in 100 milijonska dobičke.

 

Takšen politik ni bil na strani ljudstva takrat in ne more biti tudi danes! Zato enkrat ne korektno vedno ne korektno. Kdo je danes še vsaj malo pameten, nebo silil v ta političen direndaj v katerem je vse narobe. Politiki, ki že imajo svoje izkušnje in utrjeno kožo z vso skrupuloznostjo imajo samo eno pred očmi in to je prilika hitro bogatiti, neglede kako na drugi strani trpi njihov naiven Narod! V upanju, da se je slovenski narod kaj naučil v zadnjih 25-tih letih, pričakujem, da nebo več nasedal in uspel izključiti vsakogar, ki mu denar več pomeni kot njegov slovenki Narod!

 

Franc Jazbinšek