Članek
Priborimo si Svobodo in pravičnost, ki nam jo vlada Slovenija že 25 let krši!
Objavljeno Aug 27, 2016

Priborimo si Svobodo in pravičnost, ki nam jo vlada Slovenija že 25 let krši!

Danes 27. Avgust 2016 protestni vshod ljudskih incijativ v nenasičeno zmajevsko prestolnico, ki ga je potrebno masovno podpreti saj se gre za popoplno ignoranco iz strani vlade do svojega slovenskega naroda!

Predmet: BEGUNCI-MIGRANTI

Mnogo nas, ko ves čas peliramo na svoje sonarodnjake v Sloveniji, da vas je potrebno samo združiti v duhu in telesu in ljubezni do svoje Domovine, da se bi pričeli zavedati, da ste to vi največja nepremagljiva moč in sila, ki kola lomi, če bi bilo potrebno in to daleč nad vladno močjo kateri še uspe izkoriščati slabost vas slovenskega ljudstva, ki se pretaplja ves čas še pri pogotovih, na fotelih prilimanih z bojaznijo.

Da ste danes veliki del ljudstva v Sloveniji že dokaj opogumljeni in samozavestni vključeno z policijo in vojsko, saj ste obe vladno podnarejene institucije ravno tako ogrožene v verodostojnosti življenja, kot preostalo utrpelo ljudstvo pod pragom preživetja, je potrebno samo še masovno pristopiti predvsem vsi utrpeli, ki nimate kaj več za izgubiti, ker ste že izgubili verodostono življenje! Vlada je prišla na točko časa, ko si zasluži, da dobi pošteno lekcijo od vas slovenskega ljudstva.

Spomnite se DDR-vshodne Nemčije, ki je bila diktatorski udbi oduzeta podpora vojske in policije iz strani zadosti močnih protestov in tako ostala DDR Oblast brez podporte policije in vojske. Na isti način je mogoče, da se zgodi tudi v Sloveniji. Zato vso delo do sem ljudskih incijativ, mora služiti v en sam cilj čim hitreje mobilizirati vso slovensko nezadovoljstvo vključno z policijo in vojsko. Le tako bo odpoklic vlade ob času generalnega protestnega vshoda v nenasičeno zmajevsko prestolnico potekel nemoteno brez referenduma, ali potrebnega nasilja!

Z močno pasivno simpatijo policije, kot vojske in nas vseh zunaj Domovine- živečih slovenskih sonarodnjakov, ki nas je preko pol Mil. in dihamo s svojimi sonarodnjaki v Sloveniji imamo skupno željo! Željo kako uspeti v zadosti odločnem generalnem protestnemu vshodu, dosešti zaželjen rezultat, ki bo podal slovenskemu celotnemu prebivaljstvu resnično Svobodo in z ustreznem sistemu suvereno državo Slovenijo, kar je do danes še samo na papirju!

Vsi si želimo spremembo do sem uničujočega sistema z trojanskimi zaporednimi konji, katerega je potrebno povsem odstraniti in pričeti z pokrajinskim (Kanton) sistemom, ki bo zahteval lustracijo v vseh vodilnih resorjih od vlade in vse navzdol!

Danes je 27. Augusta 2016, ki je namenjen protestnem vshodu v nenasičeno zmajevsko prestolnico! Ob tem tako pomembnem dnevu protesta je potrebno podati vladi zahtevo odstopa v celoti. Saj le tako bo dobilo ljudstvo pravico do soodločanja, kako se bo ravnalo z begunci-migranti, čemer sedaj vlada diktatorsko ignorantsko nastopa proti vašim zahtevam. Veliko veliko poguma vam želimo vsi odvzunaj živeči, kateri dihamo z vami z ljubeznijo do naše skupne Domovine, predvsem pa veliko množico ljudi, ki vam bodo stali ob strani vam vsemi organizatorji ljudskih incijativ in nepopustljivo ostatanite pri zahtevah, ki gredo resnično v imenu in v interesu vas-nas slovenskega ljudstva!

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland

Franc Jazbinšek