Članek
Sanjati je dovoljeno, izvesti še toliko bolj zaželjeno!
Objavljeno Sep 29, 2016

 

 

Bruhanje ne rešuje krize!

Ko preberem visoko število  komentarjev, zasledim vsaki dan vsa različna odreagiranja na vpogled kritičnega stanja, kako nisko je padlo slovensko ljudstvo, ki ne čuti v sebi nobene vrednote. Iz druge strani pa dokaj neprimerna odreagiranja, ko nekateri izjavijo, da jim gre na bruhanje. Pa se vprašam zakaj tako senzibl po eni strani in na drugi še vso to nikakeršno stanje samo gledate?

 

 

Če bo šlo tako naprej tudi vi, ko danes še samo gledate in vam gre pri tem neznosnem stanju še samo na bruhanje, vas lahko doleti čas, ko vam bo šlo resnično na bruhanjne in neboste imeli kaj za bruhati. Pišem iz lastnih iskušenj in vem kaj pomeni boleča lakota! Zato pristopite v takšnih momentih bruhanja raši popolni odgovornosti in storite kaj saj ste del celote, ki nosi ves čas odgovornost za neznosno stanje!

 

 

Samo vi ljudstvo dovoljujete da se oblast šupiri umesto da si ustvarite sistem z opcijo odpoklica vsakogar ki nebo sledil vašim interesom. Storite že kaj v drugem slučaju bo storil kar je potrebno kdo drugi.

 

Zvonovi zvonijo po zaspanih glavah slovenskih

bobni trobijo na okoli skozi celi že dan,

ptički čivkajo, da vas iz spanja bi prebudili,

slovenski Narod, pa še katr naprej je zaspan!

 

Ustani prebudi slovensko se ljudstvo,

spojite si želje o katerih že dolgo sanjate,

stopite skupaj veselo s pogumom na plan,

tako okupator za večno vam bode pregnan!

 

Franc Jazbinšek