Članek
Slovenijo lahko reši še samo pravi pokrajinski sistem!
Objavljeno Apr 25, 2017

Sprememba po zamenjavi sedanjega razdrobljenega večstrankarskega uničujočega sistema v rešitev krize z pokrajinskim sistemom je vse bližje in bližje!

Ko bo denar ostal resnično neizogiben problem, bo nastal splošni kaos in ko nebo več kaj za ukrasti nastane potreba po spremembi. Osveščenost je bila še vedno povezana z stopnjevanjem krize. To osveščenost, bo pa v prvi liniji doletelo sedanjo oblastno kliko z vsemi do sem zavajujočimi politiki, kako jim bi uspelo ostati še naprej na čolničku. Nevarnost preti, da bodo prav sedanji politiki z oblastjo na čelu sami, kot rešitev ponudili spremebo iz strani slovenskega ljudstva zaželjeni pokrajinski sistem, kako se pred volivci plasirati, kot rešitelji kaosa, ki so ga pa prav ono kot politiki sami povzročili.

Tukaj bo potrebno vedeti, da se gre zopet za veliko potegavščino. Tudi z pokrajinskim sistemom, pri isti politični kliki, se bi dalo obiti slovensko ljudstvo in mu omejiti njegovo legitimnost. Da danes celoten slovenski utrpeli Narod ve, kaj vse je šlo vsa desetletja narobe, je dejstvo. Kaj pa slovenski Narod že dolgo časa najbolj zavaja je pa to on sam, ker odlaga svojo še ne popolno pripravljenost se aktivirati in postati del uporniških-vstajnih družb. Družbe, ki so že od početka ustanovitev ljudskih inicijativ aktivno delujoče in prav zaradi še vedno nezadostnega števila udeležencev, teško njihovimi zastavljenimi cilji prodorne!

Naj pomebnejši priori pri spremebi sedanjega zavajujočega razdrobljenega večstrankarskega sistema v pokrajinskega, pa mora ostati odločnost, slovenskih ljudskih inicijativ, do zamenjave večinskega števila sedanjih kriminalno nastrojenih politikov, katerimi se prišteva ves plansko načrtovani program, z močnim kriminalnim hrbtom njemu primerne zakonodaje, saj še danes dovoljuje lopovim svobodo. Ko bo slovensko ljudstvo tako daleč, da bo Slovenija doživela pravi pokrajinski sistem, bo nastopila Lustracija. Lustracija bo morala nastopiti s selektivnim procesom, ki bo bo zahteval nekaj časa, v kolikor se osebe nebi uspele rehabilitirati, da se jih brez pardona zamenja!

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland
franc jazbinšek