Članek
Novi slogen v vladi slovenije naj bi se glasil;“v imenu vodilne osebe, z materjalno odgovornostjo!
Objavljeno Apr 26, 2017

Poenostaviti slovenski volilni sistem skozi ljudske inicijative in preiti v pokrajinskega!

 

Sprememba volilnega sistema v kontekstu priglasitve zahtev, ki jih bo podalo slovensko ljudstvo skozi ljudsjke inicijative na predlagane politike!

 

Kdo bo hotel še postati politik, bo moral padati svojo osebno garancijo s katero bo oškodovan v kolikor nebi izpolnjeval svojih obljub do volivcev!

 

Hitro se bodo vsi do sem, navidezni prekoštevilčni špekulanti-politiki med sabo izkristalizirali in sfiltrirali za eno tako odgovorno delovno mesto, kot bi naj bila to politika vodenja države Slovenije!

 

Do danes še ni nobeden politik vodil računa o vseh napakah, ki jih politika ves čas lahkomišeljno in tudi večinoma namerno počne, bo prihodnost povsem konkretna. Za napake bodo sankcije in odpoklic!

 

„SLOGN“ od sedanjega ki se glasi; “v imenu slovenskega ljusdstva“kar je najveöja laž, se bo spremenil v vprihodnost in se SLOGN glasi; “v imenu vodilne osebe, z materjalno odgovornostjo! 

 

V pokrajinskem sistemu, bo imelo ljudstvo škarje in platno v svojih rokah vodilne osebe bodo pa morale imeti zadosti visionizma, kako slediti potrebi razvoju časa, v kateremu je že vse v naprej kozmično programirano. Profeti, ki imamo to prednost videti predviden razvo časa smo lahko v vpodporo vizionistom. Ko bo slovensko ljudstvo tako dakleč osveščeno  in sledilo zgoraj navedenem sistemu bo nastopila Epoha oživetja vseh sposobnosti, ki jih slovenski Narod zmore in nosi v sebi še v GENIH od svojih predniokov. Slovenija bo zacvetela z vso različnostjo v vdobro celotnega slovenskega ljudstva. Za špekulacije in lopovščine takrat v slovenskemu prostoru nebo več kapaciteta potrebne naivnosti iz strani slovenskega ljudstva!

 

Slovenski moj Narod razmislite zopet malo, predno boste se usodili na mojo utopično temo podati vašo razmišljanje. Prepričan sem, da ste danes še velik korak naprej, glede osveščanja, vsega do sem samega zahrbtnega zavajanja iz strani vseh zaporednih vlad, katerim se prišteva vsa nesposobnost vodenja te male lepe deželice Slovenije. Z plebiscitom so vas izpeljali z razdrobljenim večstrankarskim sistemom na led in ste še danes na njemu, ki se je pa pričel topiti in če se ga neboste rešili bo  identitet Slovenstva se potopil z vami skupaj!

 

Moji sonarodnjaki v Sloveniji in širom sveta, bodite budni in podpirajte vse različnne ljudskimi inicijative, katerim je naloga poskrbeti za rešitev iz tega kriminalno zavajujočega razdrobljenega večstrankarskjega sistema, z vso diktaturo starega režima, ki vas vse hitreje usmirja v skrajnost pod pragom preživetja!

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberg-Deutschland

 

franc jazbinšek

 

!